nova frizura

Više nije brineta, ali je i dalje PRELEPA! DRASTIČNA PROMENA Jelisavete Orašanin zbog koje ćete trčati u frizerski salon

0

Postoji najmanje pet razloga da što pre tokom ove jeseni kopirate novi izgled šarmantne glumice, koji je pravo osveženje nakon što je godinama bila tamnokosa

Jelisaveta orašanin teodosić je od početka karijere verna tamnoj boji kose
Jelisaveta orašanin teodosić je od početka karijere verna tamnoj boji kosefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić od početka karijere važi za jednu od najatraktivnijih devojaka naše javne scene, a ona je još od prvih glumačkih koraka zapažena kao fatalna brineta.


Njena crna kosa, nekad kraća, nekad duža, postala je njen zaštitni znak, a iako je u više navrata zbog posla pokazala kako bi izgledala kao plavokosa, Jelisaveta je ostala odana crnoj boji.


Sada je, međutim, odlučila da osveži svoj izgled i osmelila se za promenu i izgleda lepše nego ikada!

 

Supruga košarkaša Miloša Teodosića i ponosna mama dvoje dece pokazala je na Instagramu kako izgleda nakon ove promene, a otkrila je da je njena kosa sada znatno svetlija zahvaljujući plavim pramenovima.

 

Nova frizura Jelisavete Orašanin Teodosić: svetli pramenovi!
Nova frizura Jelisavete Orašanin Teodosić: svetli pramenovi!foto: Instagram / Jagodenamagli

Iako se ne može svrstati u red plavuša, Jelisaveta je definitivno ostavila iza sebe imidž brinete i sada je spremna da nas oduševljava kosom u nijansama lešnika.


Glumica je pokazala frizuru srednje dužine, isfeniranu na efektne talase, a ima dugačke šiške prebačene na stranu, što je vrlo trendi look za jesenju sezonu.

 

Nova frizura Jelisavete Orašanin Teodosić: svetli pramenovi!
Nova frizura Jelisavete Orašanin Teodosić: svetli pramenovi!foto: Instagram / Jagodenamagli

5 razloga da i vi izvučete svetlije pramenove:

  1. Lakše se održavaju. Za razliku od farbanja kose u potpunosti u svetliju boju, pramenovi ne zahtevaju da tako često idete kod frizera.
  2. Izgledaćete mlađe. Svetlije boje kose poznate su po svom efektu podmlađivanja.
  3. Kosa će izgledati kvalitetnije. Jednodimenzionalna osnova boje kose može da čini da kosa izgleda dosadno, a dodavanje svetlijih pramenova stvara iluziju volumena, dubine i teksture.
  4. Manje su štetni od farbanja cele kose. Kosa će biti manje podložna oštećenjima, suvoći, pucanju i pojavi žutila nakon nanošenja blanša ukoliko izvučete pramenove umesto da se ofarbate u svetlu boju.
  5. Prikrićete sede. Sede vlasi manje se primećuju na kosi koja je prošarana svetlim pramenovima, pa ako niste ljubitelj čestog farbanja, ovo je odličan izbor.

BONUS VIDEO

KAKO NAPRAVITI PUNĐU AKO NEMATE DUGU KOSU?

 

makonda-tracker