iskreno

Kako se snalazi s pelenama, buđenjem, nicanjem zubića? Robert de Niro otkrio kako je imati bebu u 81. godini

1

Čuveni glumac je pre nekoliko meseci doživeo radost koju nije mogao ni da nasluti da mu je život spremio u poznim godinama, a sada je ispričao kako izgleda život s bebom

Robert de Niro s bebom Đijom
Robert de Niro s bebom Đijomfoto: CBS / screenshot

Živa legenda holivudskog filma Robert de Niro proslavio je u avgustu 80. rođendan, a samo nekoliko meseci ranije dobio je osmo dete.


Njegova devojka Tifani Čen donela je na svet njihovu ćerku Điju Virdžiniju Čen de Niro u aprilu, što je otkriveno tek narednog meseca, a ova vest bila je veliko iznenađenje za glumčeve fanove.


Slavni glumac i oskarovac nije do sada mnogo pričao o svojoj bebi, osim što je saopštio da je postao tata i podelio ime ćerkice sa svetom, a sada je otkrio kako se snalazi kao novopečeni otac u trećem dobu.

 

Tako je kako je – rekao je De Niro za Guardian. – U redu je. Mislim, ne dižem ništa teško. Tu sam, podržavam svoju devojku, ali ona obavlja sav posao. I imamo pomoć, što je veoma važno.


Glumac se našalio i da sa malom Đijom ima drugačiji odnos nego sa ostalom decom, koja su već odrasli ljudi.

 

Robert de Niro u prvoj polovini godine dobio je ćerku Điju
Robert de Niro u prvoj polovini godine dobio je ćerku Đijufoto: EPA-EFE/Sebastien Nogier

Ne razgovaram sa svojom odraslom decom onako kako pričam sa svojom bebom ili na način na koji pričam sa svojom 11-godišnjakinjom, iako je prilično pametna – rekao je Robert de Niro. – Nikad ne znate šta može da se desi. Oni vas iznenade.

 

De Niro je prvi put postao tata kada je sredinom sedamdesetih usvojio Drinu de Niro, ćerku njegove supruge Dajen Abot, s kojom je potom dobio sina Rafaela. Potom je s devojkom Tuki Smit dobio blizance Arona i Džulijana, a s Grejs Hajtauer sina Eliota i ćerku Helen.

 

BONUS VIDEO

Beba prvi put proba sladoled

 

makonda-tracker