nesreća

Otkriveno od čega je umro unuk Roberta de Nira: Imao je samo 19 godina, pronađen je mrtav u stolici u svom stanu

0

Bila je to kobna kombinacija 

Otkriven uzrok smrti unuka Robeta de Nira
Otkriven uzrok smrti unuka Robeta de Nira foto: EPA-EFE/JALAL MORCHIDI

Unuk Roberta de Nira umro je od "toksične" kombinacije nedozvoljenih droga, uključujući fentanil i kokain, a njegova smrt se smatra nesrećnim slučajem, navodi se u izveštaju medicinskih istražitelja.

 

Rezultati obdukcije devetnaestogodišnjaka objavljeni su u utorak i otkrili su da je mladić imao fentanil, bromazolam, alprazolam, 7-aminoklonazepam, ketamin i kokain u svom organizmu što je dovelo do smrti. Medicinski istražitelji su njegovu smrt proglasili nesrećom.

 

Prošlog meseca jedna žena je uhapšena nakon što je optužena da mu je ona prodala tablete sa fentanilom.

 

 

Izvori za sprovođenje zakona rekli su da je Leandro pronađen mrtav početkom prošlog meseca, sedeći u stolici u svom stanu.

 

Prijatelj ga je pronašao nakon što se nekoliko dana nije čuo s njim.

Tokom istražnog postupka otkriveni su tekstovi između Leandra i 20-godišnje Sofije Marks u kojima par razgovara o kupovini falsifikovanog oksikodona i ksanaksa.

 

Nakon njegove neočekivane smrti, njegov deda mega zvezda De Niro (79) izdao je saopštenje kao reakciju na tragične vesti.

 

Unuk Robeta de Nira preminuo je od predoziranja
Unuk Robeta de Nira preminuo je od predoziranja foto: EPA-EFE/Sebastien Nogier

Duboko sam uznemiren zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na saučešću od svih. Molimo da nam se pruži privatnost kako bismo ožalili gubitak Lea – rekao je tada za strane medije on.

Leandrova majka, Drena de Niro napisala je u znak počasti svom jedinom detetu:

 

–  Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Volela bih da sam s tobom. Ne znam kako da živim bez tebe.

 

De Niro je usvojio Drenu 1976. godine kada se oženio njenom majkom. Par se razveo 1988. nakon što su dobili još jedno dete.

 

Robert de Niro je postao otac u 79. godini
Robert de Niro je postao otac u 79. godinifoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Dobitnik Oskara ima još petoro dece, uključujući devojčicu po imenu Gia koju je dočekao u aprilu sa devojkom Tifani Čen (43), sa kojom je u vezi od leta 2021.

 

Leandro je pronađen u kući vrednoj milion dolara sa belom praškastom supstancom na tanjiru blizu njegovog tela, saopštila je policija za DailiMail.com.

 

Bonus video:

 

Naša glumica otkrila zbog čega je se plaši Rober de Niro:

 

 

makonda-tracker