skrivaju se godinama

Bio je oženjen kad ju je sreo, ima neobičan posao: Ko je žena s kojom je Robert de Niro dobio dete u 80. godini?

0

Veza legendarnog glumca i devojke koja je vrlo popularna u Njujorku zbog svog talenta puna je misterija

Robert de Niro na odmoru sa devojkom Tifani Čen
Robert de Niro na odmoru sa devojkom Tifani Čenfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Obožavaoci američkog glumca Roberta de Nira pre nekoliko dana iznenađeni su vešću da je oskarovac dobio sedmo dete, i to nedavno, u 80. godini.


De Niro je poznat po tome što ne priča o svom privatnom životu za medije, a da je ponovopostao otac saopštio je maltene usput – nakon što je novinar ET-a u intervjuu pomenuo da je glumac otac šestoro dece, onga je ispravio da ih ima sedmoro jer je "upravo dobio bebu".


On je, pomalo uvređeno, na pitanje da li je dete planirano, odgovorio:


– Kako da ne planirate tako nešto?

Još uvek nisu poznati ime i pol glumčevog sedmog deteta, a američki mediji pišu da je majka bebe Tifani Čen, s kojom je De Niro već neko vreme u srećnoj vezi.

 

Nakon što je glumac izjavio da je dobio bebu, predstavnici medija pronašli su paparaco fotografije od pre dva meseca na kojima Tifani izgleda kao da ima trudnički stomačić.

 

Robert de Niroi Tifani Čen tokom njene trudnoće
Robert de Niroi Tifani Čen tokom njene trudnoćefoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
  • Ko je devojka Roberta de Nira?


Tifani Čen i Robert de Niro upoznali su se 2015. godine, a prvi put je počelo da se piše da između njih postoji nešto više 2021. godine. Ipak, par je sve vreme bio tajnovit po pitanju svoje veze, a o njihovom odnosu i svakodnevici se i dalje ne zna mnogo.


Tifani je instruktorka borilačkih veština, a nasledila je svoj talenat od svog oca Vilijama Čena i uvek želela samo da savlada borilačke veštine onako kako je to njemu pošlo za rukom. Iako može da se pohvali velikim znanjem, trenutno se bavi nešto skromnijim poslom i drži časove tai čija u Njujorku.

De Nira je upoznala na snimanju filma "Stažista" 2015. godine, u kom je ona imala manju ulogu, a tada nisu povezivani na bilo način osim poslovnog.

 

Glumac se u međuvremenu, 2018, razveo od Grejs Hajtauer, s kojom je bio u braku više od 20 godina, a navodno se nakon toga ponovo povezao sa Tifani.


Prvi put su viđeni kako se drže za ruke u avgustu 2021. godine, dok su bili na odmoru na jugu Francuske, a potom su uslikani i kako se ljube na jahti.

 

Robert de Niro na odmoru sa devojkom Tifani Čen
Robert de Niro na odmoru sa devojkom Tifani Čenfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

makonda-tracker