sreća

Zatrudnela je PRIRODNO posle MNOGO pokušaja VTO: Priča poznate lepotice (44) inspirisaće mnoge koji se bore za potomstvo

0

Kortni Kardašijan je priznala da je uspela da začne prirodnim putem nakon mnogo neuspešnih tretmana.

kortni kardašijan i trtevis barker prošli su težak put do njene trudnoće
kortni kardašijan i trtevis barker prošli su težak put do njene trudnoćefoto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni par Kortni Kardašijan i Trevis Barker čekaju bebu, a priznali su da su, uprkos uvreženom mišljenju da su to učinili putem vantelesne oplodnje, uspeli da začnu prirodno.

 

Nakon nekoliko meseci bezuspešnih tretmana oplodnje, 44-godišnja lepotica je zatrudnela i sada priznala kako je do trudnoće došlo, neočekivano, prirodnim putem.

 

Desilo se kada Trevis i ja više nismo ni mislili o tome, a ja sam stopirala sve procene vantelesne oplodnje — rekla je Kortni za italijanski Veniti fer.

 

Kardašijanova je trudnoću otkrila ovog juna i nazvala ju je "božjim planom". Dodala je da komentari u kojima se sumnja da je začela prirodno nisu nešto što je uznemirava.

 

Rijaliti zvezda i kreatorka i muzičar benda BLINK-182 počeli su sa in vitro fertilizacijom pre nego što su se venčali, što je bilo 2022. godine, a po nekim podacima, imali su ih čak 10.

 

Bila sam gurnuta ka VTO kao da mi je to jedina opcija. Istina je da nisam osećala da radim nešto što je prava stvar za mene. Intuicija mi je govorila da to nije prikladno za mene, ja ne uzimam lekove, zamislite, to je radilo protiv mog tela, umesto za njega. Znala sam duboko da to nije prava stvar.

 

kortni i trevis saznali su srećne vesti onda kad su se najmanje nadalil
kortni i trevis saznali su srećne vesti onda kad su se najmanje nadalilfoto: Instagram / Kourtneykardash

Kreatorka već ima troje dece, Mejsona, Penelope i Rejn, sa bivšim suprugom Skotom Disikom, a u maju je istakla da je "zvanično gotova sa VTO". 

 

Ona je sada rekla da je zatrudnela tada kada su "prestali da forsiraju proces".

 

Par je u junu objavio trudnoću, i to na simpatičan način; naime, Kortni je tokom Trevisovog koncerta podigla plakat na kome je pisalo "Trevise, trudna sam": Njih dvoje su, kako su sami istakli, savetovani da se suzdrže od seksualnih odnosa, treninga, pilatea, kofeina, leta avionom...

 

— Mislim da me je sav ovaj oprez načinio malo uplašenom jer u prošlosti nikad nisam morala da budem toliko pažljiva. Trebalo mi je vremena da prestanem da se plašim. 

 

 

kortni kardašijan suprugu i svetu otkrila je da je trudna tokom koncerta
kortni kardašijan suprugu i svetu otkrila je da je trudna tokom koncertafoto: Instagram/@kourtneykardash

Zapravo, ona se ipak plašila sve do ovog septembra, kada je bila podvgnuta zastrašujućuj i hitnoj fetalnoj operaciji. 

 

Nakon operacije sam došla do tačke gde sam se opustila i prestala da brinem. Sad pričam s bebom svaki dan, pozitivno razmišljam, držim glavu uspravno i mnogo se molim.

 

Par je odao da će bebu možda nazvati Roki.

 

Bonus video

GAK Narodni front kao pionir VTO

 

 

makonda-tracker