divne vesti

Kad se najmanje nadao, podigla je natpis – "TRUDNA SAM!" Nakon duge borbe i 10 pokušaja VTO, poznata lepotica čeka bebu

0

Iako dugo nisu uspevali, rijaliti zvezda nije želela da digne ruke i sada će sebi ostvariti veliku želju

Travis Barker i Kortni Kardašijan su u braku već godinu dana
Travis Barker i Kortni Kardašijan su u braku već godinu danafoto: Instagram / Kourtneykardash

Najstarija od sestara Kardašijan je u drugom stanju, javljaju američki mediji!


Kortni Kardašijan (44), zvezda rijalitija "U korak s Kardašijanovima", trenutno čeka svoje četvrto dete, a prvo sa suprugom Travisom Barkerom (47), s kojim već neko vreme pokušava da dobije potomstvo.


Srećne vesti je, inače, saopštila tokom Barkerovog koncerta s bendom Blink-182 u Los Anđelesu. Dok je njen suprug svirao, Kortni je podigla poruku "Travise, trudna sam", a potom poljubila bubnjara.

 

'Travis, I'm pregnant', pisalo je na papiru koji je Kortni Kardašijan podigla na koncertu suprugovog benda
"Travis, I'm pregnant", pisalo je na papiru koji je Kortni Kardašijan podigla na koncertu suprugovog bendafoto: Instagram/@kourtneykardash

Vesti o Kortninoj trudnoći stižu nam godinu dana nakon njihovog raskošnog venčanja u Italiji, koje je sponzorisala modna kuća Dolče i Gabana.


Travis i ona ranije su otvoreno pričali o svojoj želji da zajedno dobiju dete, a zbog toga se Kortni podvrgla pokušajima vantelesne oplodnje, navodno čak 10 puta. Uz to je koristila i biljne suplemente i nije krila koliko je sve to složen i težak proces, posebno jer je ušla u perimenopauzu.

 

Više od svega želimo bebu, ali zaista verujem da je Bog za nas spremio nešto – rekla je Kortni jednom prilikom i dodala da oni veruju da će moći da dobiju dete zajedno.

 


Priznala je da je VTO ostavio fizičke i mentalne posledice na njeno zdravlje.


– Hormoni. Lekovi. Moraš na vreme u krevet. Znam da mnogi to mogu, ali to nije za mene – nije krila koliko joj je teško.


Ona već ima troje dece s bivšim dečkom Skotom Disikom: Mejsona (13), Penelopi (10) i Rejna (8), a Barker s bibšom ženom Šanom Moakler ima sina Landona (19), ćerku Alabamu (17) i poćerku Atijanu (24).

 

 

makonda-tracker