sestra iz pakla

Rekla je da NIKAD TO ne bi uradila sestri — I ONDA JE URADILA: Kako je Kim Kardašijan podmuklo zabila Kortni nož u leđa

0

Kim Kardašijan uradila je sestri niz stvari zbog kojih je Kortni opravdano ljuta!

kim kardašijan razbesnela j i sestru i milione fanova
kim kardašijan razbesnela j i sestru i milione fanovafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Rođene sestre i čuvene Kardašijanke, Kim i Kortni, koja je trenutno u drugom stanju nakon 10 VTO, trenutno su u velikoj zavadi, za koju se saznalo u novoj sezoni njihovog rijalitija, koji se trenutno emituje. Ovog puta, Kim je ta koja je odlučila da svoju sestru izda na potmuo način, što je Kortni učinilo besnom i povređenom.

 

Sve se desilo nakon Kortninog venčanja sa Trevisom Barkerom, na kome su njene sestre zbog stajlinga prozvane vampiricama i šeficama podzemlja, na ceremoniji u Portofinu, gde su glavni sponzori bili čuveni modni dvojac Dolče i Gabana, koje i Kim privatno obožava da nosi.

 

Naime, Kortni se udružila s dizajnerima prošlog proleća i, kako je sama rekla, osećala se posebno što su baš oni na taj način bili deo njenog posebnog dana i otvorili svoju modnu arhivu iz devedesetih za to venčanje. Međutim, njena sestra je rešila već u septembru da joj "otme to parče slave".

 

Već u septembru je Kim zasenila sestru postavši kreativna direktorka limited kolekcije koja je inspirisana legendarnim arhivskim komadima D&G od 1987. do 2007. godine, a iskorišćeni su i neki komadi viđeni na Kortninom venčanju!

 

kortni kardašijan od prošle godine je u braku, a glavni modni sponzor venčanja bili su dolče i gabana
kortni kardašijan od prošle godine je u braku, a glavni modni sponzor venčanja bili su dolče i gabanafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kortni je plakala i optužila Kim da je stavila dolare i pare ispred porodice, dok je Kim ostala prkosna i insistirala da ona "ne treba da traži dozvolu" za takve stvari.

 

Takođe je naglasila da je bila pažljiva kad je u pitanju Kortnino venčanje, radeći na kolekciji, te da je odbila predloge koji su bili isuviše slični onima viđenim na Kortninoj ceremoniji.

 

kortni smatra da ju je kim izdala mučki
kortni smatra da ju je kim izdala mučkifoto: EPA-EFE/JASON SZENES

— Toliko je kolekcija koje sam htela da radim, radila nešto iz Madonine kolekcije, ali ona je nosila to na venčanju, pa sam rekla: ovo ne radimo. Ne radimo čipku koju je Kortni nosila na venčanju — rekla je Kim Kloi Kardašijan i njenom i Kortninom prijatelju Sajmonu Haku.

 

 

Zatim je pomenula crni veo, što je bio Kortnin izabrani aksesoar za venčanje u Italiji.

 

— Zaista sam mislila da sam pažljiva. Rekli su da hoće da radimo crne velove, a ja sam rekla da apsolutno ne može jer je to nosila Kortni na venčanju.

 

 

Doduše, ni priča o crnom velu nije se završila na tome: baš nakon što je Kim to ispričala, najnoviji Dolče i Gabana događaj koji se odvio u Italiji pokazao je njeno pravo lice. I pre nego što je podelila ikakve fotografije na društvenim mrežama, njena mama Kris Džener podelila je na Tviteru fotografije, kao i pevačica Anita.

 

@anittaaccess Anitta e Kim Kardashian no evento da Dolce & Gabanna #anitta #kimkardashian ♬ som original - Anitta Access

 

I, gle čuda, Kim je uz korset-haljinu ponela dramatični crni veo koji pokriva njeno lice i veći deo njenog tela.

 

Kim je, inače, proglašena i sitničavom nakon što se izlanula oko toga koji je pravi razlog što nije izgledala srećno na Kortninom i Trevisovom venčanju. Naime, Kortni je ispričala Kendal Džener, njihovoj polusestri, da je čula od prijatelja da je Kim bila mrzovoljna sve vreme.

 

Napokon, priznala je o čemu se radilo: 

 

Ukrala si moju j****u zemlju venčanja i mog pevača.

 

 

Kim se, naime, udala za Kanjea Vesta u Italiji, gde je nastupao Andrea Bočeli, isti izvođač koji je pevao i Kortni...

 

Svađa je, za sada, završena time što su se sestre dogovorile da zaborave na D&G debakl i nastave dalje. Doduše, to je bilo pre nego što su Kimine fotke sa crnim velom dospele u javnost!

 

 

makonda-tracker