još jedna prilika

Holivudski par ipak odustao od razvoda: Nismo se dovoljno potrudili, želimo još jednu šansu

0
Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu i njegova supruga početkom prošle godine podneli su zahtev za razvod braka, ali su nedavno odlučili da ipak porade na svom odnosu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Patrik Dempsi, popularan kao Mekdrimi zbog svoje uloge seksepilnog lekara u seriji "Uvod u anatomiju", i njegova supruga Džilijam zbog nepomirljivih razlika odlučili su da rastanu u januaru 2015.

 

Međutim, u četvrtak su odbili da potpišu papire i povukli ih.

 

Ovako to rade pravi muškarci: Možda je njihovoj vezi došao kraj, ali ljubav u Holivudu definitivno nije umrla! (FOTO)

 

Porodica koju, pored glumca i šminkerke, čine još ćerka Talula i blizanci Darbi i Salivan nedavno se "u punom sastavu" pojavila na crvenom tepihu pre londonske premijere Dempsijevog novog filma "Beba Bridžet Džons".

 

foto: Profimedia

 

Već tada se moglo naslutiti da će Patrik i Džilijan pokušati da spasu svoju ljubav, a iz Holivuda ovih dana stiže potvrda da je tako.

 

Dempsi je nedavno za magazin "Pipl" rekao da je njegov i Džilijanin brak trajao dugo i da su u njemu dobili troje dece, zbog čega nije bio spreman da lako odustane od njega.

 

Šokirao i svet i Anđelinu: Bred Pit prvi put posle razvoda u javnosti - i to u društvu jedne od najlepših žena na svetu! (FOTO)

Mislio sam kako se nismo dovoljno potrudili, kako moramo da damo svemu još jednu šansu", istakao je glumac, koji je u braku s lepom Džilijan od 1999. godine.

 

 

makonda-tracker