uvek urnebesna

Pretpremijera filma koji žene željno iščekuju godinama: Evo kada ćemo - prevremeno - gledati Bebu Bridžit Džouns

0
Bridžit ne zna ko je otac njene bebe. Velike šanse su da je to dobro znani Mark Darsi. Ali slične su šanse i da je to potpuno novi lik u njenom životu - zgodni Amerikanac po imenu Džek.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Situacija je više nego komplikovana, ali na to smo već navikli kad je Bridžit u pitanju. Navijajte za svog favorita i otkrijte među prvima ko je gospodin Pravi u domaćim bioskopima.

 

Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta „Beba Bridžit Džons”. U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

 

foto: Promo

Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) “srećni do kraja života” plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako?

Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od gospodina Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica... može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.

makonda-tracker