tako se to radi!

24 sata, 4 stajlinga za pamćenje! Ovaj modni performans Dženifer Garner je LEKCIJA njenim koleginicama

0

Za kratko vreme, Dženifer Garner promenila je četiri autfita i pokazala zašto važi za ženu koja ne greši kada je moda u pitanju

Dženifer Garner
Dženifer Garnerfoto: Jason Howard/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka glumica Dženifer Garner ovih dana promoviše svoju novu mini-seriju The Last TPublish and Update Timehing He Told Me, zbog čega je na kratkoj promotivnoj "turneji".


Šarmantna zvezda mnogih uspešnih filmova i serija igra Hanu Majkls, koja gradi neočekivanu vezu sa svojom pastorkom dok pokušava da pronađe svog nestalog supruga, a za promociju ovog ostvarenja spremila je niz vrlo efektnih odevnih kombinacija.


Za samo dva dana, ona se pojavila u četiri emisije, a za svaku je pripremila poseban i upečatljiv autfit o kom se priča.

 

Najpre je stigla na snimanje programa Today Show, za šta je odabrala romantičnu midi-suknju crne boje koju potpisuje modna kuća Valentino, a kombinovala ju je s kašmirskim džemperom u boji karamele istog brenda.

 

Dženifer Garner
Dženifer Garnerfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Sve je zaokružila salonkama Saint Laurent, i to modelom Silvana, koji zrači otmenošću i luksuzom.


Istog dana, pojavila se u pencil suknji ispod kolena, puder-roze dubokom modelu, koji je kombinovala s klasičnom belom košuljom brenda Lanvin.

 

Dženifer Garner
Dženifer Garnerfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dženifer je potom viđena u mini-haljini od tvida koja ima umetnutu belu kragnicu, a ponela ju je s kratkim kožnim čizmama.

 

Dženifer Garner
Dženifer Garnerfoto: Lakota / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za kraj, pripremila je vrlo elegantnu haljinu do kolena, bez bretela i rukava, koja je u potpunosti prekrivena sićušnim šljokicama, a svemu je dodala lakovane crne salonke.

 

Dženifer Garner
Dženifer Garnerfoto: Lakota / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Još odevnih kombinacija Dženifer Garner u različitim prilikama pogledajte u galeriji.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Sarah Silbiger / POOL

 

 

makonda-tracker