nije se snašao

Šta je njegova NAJVEĆA GREŠKA? Tom Brejdi (NE)SPREMNO dočekao pitanje, pa odgovorom razočarao sve

0

Šta će na ovo da kažu Irina Šajk i Žizel Bundšen? 

foto: EPA /  ERIK S. LESSER
foto: EPA / ERIK S. LESSER

Poznati sportista Tom Brejdi nedavno je dospeo u centar pažnje medija nakon što je uplovio u romansu sa Irinom Šajk. Od tada, naslovnice svih svetskih portala preplavljeni su vestima o njima.

 

Osim što se o njima piše, fanovi ih često sreću na ulicama, postavljaju im razna pitanja, žele da se sa njima slikaju. Jednu takvu situaciju doživeo je Brejdi nedavno, kada mu je prišao momak i postavio mu jedno jednostavno pitanje:

 

–  Koja je tvoja najveća greška?

 

NFL zvezda se zbunila, zamucala i –  nije odgovorila ništa.

 

 

Brejdi se samo pomerio od muškarca, okrenuo se i mrmljajući, više onako za sebe rekao: 

 

– Dobro pitanje. Ne znam, da li je nešto zaista bila greška? –  odgovorio je Brejdi, zastavši na trenutak.
 

Čini se da je Tom Brejdi mislio na nešto drugo, a fan ga je zapravo pitao o greškama u karijeri. Tom je napravio grešku ili dve imao u svoje vreme, ali očigledno je da mu u tom trenutku ta greška nije bila na pameti.

 


Čak i sa spektakularnom karijerom, on ima rekord uključujući tri poraza na Superboulu, a jedan čak uključuje i neuspeli pokušaj Nju Ingland Patriota da obezbedi savršenu sezonu.

 

Van terena, njegov nedavni razvod sa Žizel Bundšen naveo je mnoge fanove da posumnjaju da možda žali zbog nečega u svom ličnom životu.

 

Umesto odgovora, Brejdi se okrenuo i samo je otišao. Videlo se po njegovom izrazu lica da mu je bilo neprijatno i da se naprosto nije snašao što je mnoge njegove obožavaoce iskreno razočaralo. A šta će na ovo da kažu Irina Šajk i Žizel Budnšen? 

 

Bonus video:

 

Šta je poznati holivudski glumac rekao o Srbiji pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker