iznenađuje li vas?

Zabavlja se s jednom od najlepših na svetu — i nije mu prioritet: Tom Brejdi slavi rođendan, ali Irina Šajk NIJE POZVANA

0

Sportista Tom Brejdi je u vezi s modelom Irinom Šajk, ali očito mu iz jednog razloga nije primarna u životu...

tom brejdi i irina šajk uslikani su pre nekoliko dana u njegovim kolima
tom brejdi i irina šajk uslikani su pre nekoliko dana u njegovim kolimafoto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki igrač NFL-a Tom Brejdi slavi 46. rođendan, a premda je nedavno otkriveno da je stupio u emotivni odnos s prelepom manekenkom Irinom Šajk — ona na taj rođendan nije ni pozvana.

 

37-godišnja manekenka i 9 godina stariji sportista krajem jula su uslikani u Los Anđelesu, a Šajkova je viđena kako izlazi iz Tomove kuće nakon noći provedene zajedno. Njih dvoje viđeni su ispred hotela Bel-er 22. jula, a Brejdi je uslikan kako miluje Irinu, pa su se odmah pročule glasine da je par već u ozbiljnoj romansi.

 

Takođe, njih dvoje uhvaćeni su i u njegovim kolima dok se kriju od paparaca.

 

Kako se navodi, njihova romansa za sada kratko traje, ali njih dvoje dopadaju se jedno drugom i uživaju u vremenu koje zajedno provode, piše US Weekly. Baš zato iznenađuje podatak da Tom nije pozvao Irinu na svoj rođendan, ali zapravo je objašnjenje prilično logično.

 

 

Naime, on ne želi da provede s njom rođendan, jer mu je preča porodica i deca. 

 

Podsetimo, NFL igrač ima sina Džeka (15) sa Bridžet Mojnahan i ćerku Vivijen (10) i sina Bendžamina (13) sa Žizel Bundšen i njegov plan je da rođendan provede sa njima.

 

tom brejdi na prvo mesto i ispred svoje devojke stavlja svoju decu
tom brejdi na prvo mesto i ispred svoje devojke stavlja svoju decufoto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

On je otputovao u Afriku s decom, piše Us Weekly, te tamo planira da provede divan dan u njihovom društvu.

 

Kako Irina takođe ima dete, ćerku Leu de Senu, s glumcem Bredlijem Kuperom, trebalo bi da razume Brejdijeve roditeljske porive, mada se u javnosti nije oglašavala.

 

Bonus video

Proslava rođendana u domu Darka Lazića:

 

makonda-tracker