nije baš bajno

S bivšim nije vodila ljubav ni triput godišnje, a onda... Glumica se razvela posle 8 GODINA borbe — ali s GORKIM ishodom

0

Hale Beri se razvela nakon 8 godina borbe po sudovima, a čini se da je njen bivši suprug

hale beri i olivije martinez razvodili su se godinama
hale beri i olivije martinez razvodili su se godinamafoto: EPA/PAUL BUCK

Oskarovka Hale Beri, žena koja definitivno nije imala sreće u ljubavi, napokon se, posle 8 godina borbe, razvela od svog trećeg supruga Olivijea Martineza.

 

Glumački bivši par, oboje 57-godišnjaci, od 2015. godine se bore na sudu, pre čega su bili dve godine u braku i živeli srećno s njenom ćerkom iz prethodnog braka.

 

Njih dvoje nisu mogli sporazumno da razreše pitanje starateljstva i ostale administrativne propratne stvari, pa se ovaj razvod odužio toliko da su sad sigurno odahnuli kad je sve gotovo... Ili je barem Martinez odahnuo.

 

 

Kako piše Pejdž siks, Hale Beri će svom bivšem partneru morati da da ogromnu sumu novca kako bi pokrila nužne troškove za njihovo jedino zajedničko dete, devetogodišnjeg sina Masea.

 

Naime, Žena mačka će morati Martinezu da plaća 8000 dolara na ime alimentacije. Od aprila ove godine, utvrđeno je da mora da plaća Martinezu 4,4 posto bilo koje zarade od preko 2 miliona dolara, što će biti "dodatna podrška" za njihovo dete.

 

 

Takođe, moraće da plaća privatnu školu za dete, uniforme, i sva sredstva za njegovo školovanje, ali to će plaćati direktno školi, a ne bivšem mužu. Ona je prihvatila da plaća 100% za sve njegove vannastavne aktivnosti, kao i sinovljevo zdravstveno osiguranje i medicinske troškove, uključujući bilo koju terapiju.

 

Osim troškova za dete, Hale Beri je dobrovoljno pristala da plati 55 hiljada dolara Martinezovim advokatima na ime troškova.

 

Što se tiče starateljstva, oboje će jednako brinuti o sinu, a raspored je takav da dete provede jednako vreme sa oba roditelja.

 

Pre Martineza, Hale Beri je imala vezu s jednako lošim ishodom s Gabrijelom Obrijem, s kojim je dobila ćerku Nalu. Ona je pre par godina zaprepastila svet tuživši Obrija za zlostavljanje, nakon čega je na sudu izjavila da je imao mentalnih problema.

 

Beri je izjavila i da je njihov seksualni život nestao nakon 6 meseci veze, a kasnije su vodili ljubav manje od tri puta godišnje.

 

 

Glumica je potom izjavila da je Obri imao incestuoznu vezu sa rođakom, zbog čega, navodno, ima silne traume. Optužila ga je da je rasista i da nije hteo da prizna da njihova ćerka ima afroameričke korene.

 

Dogovor su sklopili tek 2012. godine, a ona se kasnije verila sa Martinezom.

 

Bonus video

Hale Beri pokazala novu frizuru:

 

makonda-tracker