niko nije ni sanjao

Posle 11 godina braka naišao je – TINEJDŽER: Ljubav kontroverzne umetnice i moćnika završila se iznenadno i UZ GORČINU

0

Nakon što je njena veza s mladim glumcem koji može da joj bude sin postala javna, bivši suprug poznate rediteljke odmah se pojavio sa čuvenom pevačicom, a mnogi veruju da je u pitanju njegova osveta...

Sem Tejlor-Džonson na ručku sa suprugom Aronom Tejlor-Džonsonom
Sem Tejlor-Džonson na ručku sa suprugom Aronom Tejlor-Džonsonomfoto: Malizoo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sem Tejlor-Džonson najpoznatija je kao režiserka filma "50 nijansi – Siva", ali to je samo jedna stavka u njenoj bogatoj biografiji.


Britanska rediteljka i umetnica ima iza sebe vrlo bogatu karijeru, a za svoj rad je dobila Orden Britanskog carstva i vrlo je cenjena u filmskoj industriji.


Ipak, javnost joj nije naklonjena, pre svega zbog njenog privatnog života: ona je godinama u braku s Aronom Tejlor-Džonsonom, zgodnim holivudskim glumcem kog je upoznala kad je imao 18 godina, a ona 42.


Mnogi je osuđuju zbog toga što je glumac bio tinejdžer kad ga je zavela, a zaboravljaju da je Sem Tejlor-Džonson, tada Sem Tejlor-Vud, bila u braku kad su se oni upoznali.

 

Sem se udala za trgovca umetninama Džeja Džoplinga 1997. godine, a nije poznato mnogo toga o njihovoj vezi pre braka. Dok su bili venčani, dobili su ćerke Anđeliku i Džesi i delovali su kao skladna porodica.


Brak je, međutim, trajao 11 godina, a par je u septembru 2008. objavio da se rastaje.

 


Džeju Džoplingu i Sem Tejlor-Vud je žao što moraju da saopšte da se, posle 11 godina braka, prijateljski razilaze. Nije bila uključena treća osoba. Zbog njihovih dveju ćerki, koje su njihov prioritet, zamolili su za poštovanje privatnosti – naveo je predstavnik za štampu.


Njihov razvod poklapa se s trenutkom u kom je ona upoznala svog današnjeg supruga Arona. Naime, u to vreme, režiserka je radila na filmu "Dečko koji ne obećava", o životu muzičara Džona Lenona, a iako je razmatrala da za glavnu ulogu angažuje pevača Majlsa Kejna – Aron ju je očarao.


Navodno je kasting za ulogu Džona Lenona održan u njenoj kući, baš na dan kad se iseljavala iz porodičnog doma usred bračnih problema koje je imala, jer je Aron samo tog dana bio slobodan.

Bilo je tako neprijatno... Na kraju sam morala da kažem: "Okej, dođi kod mene kući". Otvorila sam vrata Džonu Lenonu. Odmah sam znala da je on taj – rekla je režiserka.


Ovaj trenutak odredio je dalje njihove živote, a Aron ističe da će ga zauvek pamtiti detaljno.


Svega se sećam vrlo, vrlo jasno. Znam tačno šta je imala na sebi. Belu majicu koju i dalje ima i koju volim. To mi je definitivno promenilo život, iako ne na način na koji sam očekivao – ispričao je glumac jednom prilikom.


Budući da se Semin brak sa Džejem Džoplingom uveliko raspadao kada je srela Arona, malo je verovatno da se zbog njega razvela. Na kraju krajeva, on je ispričao da je njihova ljubav počela tek po završetku snimanja filma, ali je, kako je Aron rekao "odmah uspostavljena veza".

 

Sem i Aron Tejlor-Džonson na crvenom tepihu
Sem i Aron Tejlor-Džonson na crvenom tepihufoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Glumac je potom zaprosio Sem, venčali su se, a zatim su dobili ćerku Vajdu Rej i sina Romija Heroa.


Čim je otkriveno da je Sem u vezi s Aronom, i njen bivši suprug pronašao je mlađu devojku – počeo je da se viđa s 22 godine mlađom pevačicom Lili Alen, a mnogi su verovali da pokušava da naljuti Sem.

 

Ta veza, ispostavilo se, nije bila dugotrajna i stabilna kao ona koju je ona izgradila s Aronom, ali malo ko veruje da je trgovac umetninama slučajno odabrao toliko mlađu devojku...

 

 

BONUS VIDEO

Đanluka Vaki s 27 godina mlađom devojkom

 

makonda-tracker