nova romansa

"Nisu želeli nikoga u blizini!" Privatna soba i SAMO NJIH DVOJE: Svi detalji veze Irine Šajk i Toma Brejdija

0

Samo nekoliko dana nakon što je romansa otkrivena, evo šta su radili sportista i lepotica.

Tom Brejdi i Irina Šajk
Tom Brejdi i Irina Šajkfoto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Proteklih dana svetski mediji su brujali o novoj vezi u svetu poznatih.

 

Ruska manekenka Irina Šajk i američki igrač NFL-a Tom Brejdi su proveli noć zajedno, a postoje i fotografije na kojima se vidi Irina kako izlazi iz kuće Tom a

 

Kako je preneo NY Post,  Irina je viđena kako ulazi u sportistin dom uveče, a napustila ga je tek sutradan u 9.30.

 

Ona je uslikana u istoj odevnoj kombinaciji koju je nosila veče ranije, a viđeni su kako ćaskaju nasmejani i zajedno ulaze u Brejdijev sivi rols rojs.

 

U narednim danima usledile su spekulacije da li je par zaista zajedno, da li je u pitanju avantura ili nešto više, a mnogima nije bilo jasno zašto Irina, ako je nova devojka popularnog sportista, nije pozvana na njegov rođendan.

Međutim, da se stvari između njih "zahuktavaju" i da su svakako nešto više prolazne avanture, svedoči i činjenica da su Tom i Irina viđeni na večeri u jednom suši restoranu u Njujorku, samo nekoliko dana nakon što je otkrivena njihova romansa.

 

Kako prenosi Page Six, par je večerao u "privatnoj sobi" u restoranu Sushi Azabu 28. jula.

 

Kvoterbek je stigao prvi i bio je veoma opušten obučen, u majici, farmerkama i patikamaa.

 

Irina Šajk se pojavila samo nekoliko minuta kasnije, a kako prenosi očevidac za Page Six, očigledno je želela da impresionira partnera, pa je došla u mnogo formalnijoj i elegantnijoj odeću, kao "da je došla na dejt". 

Irina Šajk
foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Večerao sam za pultom suši i dok sam završavao obrok, Tom Brejdi je ulazio -  kaže izvor dodajući da su zaposleni odmah otpratili sportistu u "privatnu sobu".

 

Nekoliko minuta kasnije, dok je izvor portala Page Six bio „napolju i ćaskao sa prijateljima“, stigla je i Irina i odvedena u istu privatnu sobu. 

 

Većina gostiju nije ni primetila par dok su prolazili kroz restoran.

 

A par je uživao u "intimnoj večeri". 

 

- Bili su samo njih dvoje. Oni su jednostavno bili u svom malom svetu. Očigledno nisu želeli nikoga u blizini- rekao je očevidac. 

 

BONUS VIDEO

 

NATAŠA BEKVALAC U SVOJOJ PETOJ DECINIJI NIKADA IZAZOVNIJA! Pevačica otkrila tajnu svog savršenog izgleda: OVO JE NJEN PLAN

 

 

 

 

makonda-tracker