najiskrenije emocije

Irina Šajk se topi pod prstima novog momka, a on ne mari: Bredli Kuper uživa u zagrljaju najvažnije žene na planeti

0

Topi se kad je u njenom društvu 

Bredli Kuper uživa u društvu damice koja mu je sve na svetu
Bredli Kuper uživa u društvu damice koja mu je sve na svetu foto: Profimedia

Poznati glumac Bredli Kuper nedavno je uslikan u provodu sa svojom ćerkom Leom De Senom koju je poveo u jedan od najlepših luna parkova koji postoji u Parizu. Njih dvoje su proveli ceo dan zajedno uživajući u brojnim zanimacijama za decu i odrasle.

 

Za to vreme, Tom Brejdi i Irina Šajk uživaju u vremenu koje je samo njihovo i koriste odsustvo Irinine ćerkice kako bi jedno drugom pokazali emocije.

 

Prema pisanju Page Sixa, Bredli je odveo Leu na sajam zabave u Tuileriesu tokom vikenda. Vreme koje su proveli zajedno iskoristili su da se voze rolerkosterima, letećim ljuljaškama.

 


Irina i Kuperova romansa počela je 2015. godine, oboje su bili jako zaljubljeni i dobili su bebu Leu 2017. da bi kasnije odlučili da se raziđu 2021. godine.

 

Otkako su se razdvojili, uspeli su da imaju zdrav odnos kao roditelji zbog njihove ćerke Lee, čak i 2022. godine, a par se ponovo spojio da odvede svoju ćerku na odmor. Mediji su preneli da je moguće da se par pomirio, ali ovo se ipak nije dogodilo.

 

Godinu dana nakon odmora, Irina Shaik i Tom Bradi  su viđeni kako se druže u Los Anđelesu, pa su krenule glasine da su u vezi.

 

Bredli Kuper sa ćrekom u luna parku
Bredli Kuper sa ćrekom u luna parku foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Romansa je navodno počela kada je Tom Brejdi popodne pokupio Irinu iz hotela Bel-Er, kako bi je odveo svojoj kući. Paparaci su ih uslikali kako ulaze u Tomovu kuću s velikim osmehom na licu, a Irina je otišla tek sledećeg jutra oko 9:30.

 

Nakon što je Irinu ostavio u hotelu, Tom se po nju vratio kasnije istog popodneva. Oni su ponovo viđeni zajedno u Tomovom autu, a šampion Super Boula je viđen kako nežno dodiruje Irinu po obrazu, na šta mu je manekenka uzvratila osmeho. Hemija između njih je bila neosporna.

 

Za sada se čini da među njima stvari funkcionišu savršeno, ali da li će tako i ostati pokazaće vreme.

 

Bonus video:

 

Ko je među domaćim poznatim licima "bacio oko" jedno na drugo pogledajte u videu koji sledi:

 

 

makonda-tracker