mislite li da ima veze?

7 godina posle rastanka – BOLNA PORUKA na njenom telu: Nova tetovaža Anđeline Džoli posvećena Bredu Pitu?

0

Obožavaoci slavne glumice uvereni su da ovi crteži imaju veze s njenim propalim brakom sa čuvenim glumcem i ocem njene dece

Bred pit i anđelina džoli na dodeli oskara
Bred pit i anđelina džoli na dodeli oskarafoto: EPA / MIKE NELSON

Anđelina Džoli je od početka karijere poznata kao jedna od slavnih žena koje obožavaju tetoviranje i do sad je svoje telo na ovaj način ukrasila više puta.


Do početka ove godine, glumica je imala 12 tetovaža, a odnedavno njene ruke krasi još dve.


Ranije ove nedelje, paparaci su fotografisali Anđelinu Džoli i primetili da počasna oskarovka ima nove crteže na unutrašnjoj strani srednjih prstiju, a mnogi veruju da je u pitanju – poruka njenom bivšem suprugu Bredu Pitu!

 

Tatoo majstor Mr. K, koji je oslikavao tela mnogih zvezda, uključujući Dodžu Ket i Majkla Dž. Foksa, podelio je na Instagramu fotografiju Anđelininih dlanova, ali je "zamaglio" crteže i pitao fanove da pogode šta sada krasi glumičine ruke.


Još ne mogu da verujem da sam je ščepao za ruku i tetovirao. Pogodite šta ona ima na dlanu – napisao je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MR.K (@mr.k_tattoo)


"Je*i se, Brede Pite", "Crkni, Brede", "Konačno slobodna".... nagađaju fanovi čuvene glumice.


Međutim, Mr. K se potom oglasio i otkrio da tetovaža "nema nikakve veze s Bredom Pitom".


Glumica je potom uslikana na ulici i primećeno je da njene srednje prste sada krase dva bodeža, koji izgledaju kao da joj prolaze kroz kožu.

"Za mene je ovo i dalje poruka Bredu Pitu", veruje jedan tviteraš.


Ipak, inspirisao je ili ne bol koji je iskusila tokom braka s glumcem i po rastanku od njega, poznato je da je Anđelina Džoli zaljubljenica u noževe. Ona ima bogatu kolekciju ovog hladnog oružja, a jednom prilikom je pričala da joj je majka prve bodeže kupila kada je imala 11 ili 12 godina.


To nisu svetlucavi, novi noževi iz prodavnice. U pitanju su anktikviteti, prelepi noževi iz drugih zemalja, zaključani kako ih moj sin ne bi dirao – ispričala je Anđelina davne 2003. godine.

Ona je pričala i o tome kako je svoju kolekciju koristila u krevetu.


Imala sam noževe okolo... Rano u mojoj prvoj seksualnoj vezi, izvadila sam noževe i cele noći smo napadali jedno drugo – ispričala je glumica. – Nije bolelo, bilo je hladno, osećala sam se tako primitivno i iskreno.

 

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker