KAD SE BIVŠI PAR POKAČI, TO NIJE DOBRO!

Naziva ga DILETANTOM i DETETOM, a to je samo početak: NEMILOSRDNI potez Anđeline Džoli koji je Breda posekao kao nožem

0

Anđelina Džoli tužila i izvređala Breda Pita!

foto: EPA/MIKE NELSON
foto: EPA/MIKE NELSON

Kada Anđelina Džoli udari ispod pojasa, Bredu Pitu se ne piše dobro!

 

Bred Pit ovih dana privlači mnogo pažnje medija nakon što su isplivale njegove fotografije na kojima u 7. deceniji izgleda ultramladoliko, ali sada je i to palo u drugi plan nakon Anđelinine osvete.

 

Glumica je juče sudu poslala papire u kojima se podsmeva svom bivšem suprugu i ruga se njegovim tvrdnjama da je "izgradio" njihov biznis sa vinom u Francuskoj, nazvavši ga holivudskim diletantom, koji je, u najboljem slučaju, "posetio vinograde da bi se divio radu francuskih radnika koji su mu zapravo izgradili biznis".

 

Kad procesuiramo sve što mu je poručila, vratimo se korak unazad.

 

Bred Pit poslednjih godina sebe naziva nečin poput džentlmena-farmera, s obzirom na to da se posvetio francuskom imanju Château Miraval, gde se pisalo da je dovodio i svoje partnerke.

 

— Ja sam sada farmer — rekao je Pit 2014. — Volim da učim o zemlji i koja zemlja je prikladna za koje grožđe, posebno u septembru i oktobru; kakav je nivo šećera, kiselina, hoće li padati kiša... To je sve škola za mene. Volim da čistim šumu i hodam po zemlji.

 

Ipak, njegovu bajku prekidaju advokati Anđeline Džoli, koja mu je uputila žalbu u njihovoj beskrajnoj bici oko vinograda, koji su zajedno kupili.

 

1 / 8 Foto: EPA /ANDREA MEROLA

 

Papiri se odnose na tvrdnje, koje su prethodno izneli Pitovi advokati, da je Anđelinina odluka da proda svoj deo pretnja da uništi projekat u koji se Pit toliko uneo, nazvavši pomisao da je Pit "izgradio biznis" smešnom. 

 

Pit je glumac, ne vinadžija — navodi se. — On ima posla s iluzijama ne prljavštinom i grožđem.

 

— Tokom godina u kojima je, navodno, gradio biznis, snimao je filmove, promovisao se, putovao po svetu na premijere i prisustvovao holivudskim žurkama. Bez sumnje je on posećivao vinograde, ali da bi se divio radu francuskih radnika koji su mu zapravo biznis učinili uspešnim.

 

bred pit i anđelina džoli odavno su na ratnoj nozi
bred pit i anđelina džoli odavno su na ratnoj nozifoto: JENS KALAENE/AFP/Profimedia

Takođe se navodi da se Pit ponašao kao "mrzovoljno dete", nakon što je Anđelina prodala svoj udeo vinograda 2021. godine. 

 

Anđelinini advokati tvrde da Pit duguje njenoj kompaniji 350 miliona dolara! On je nju optužio da je prodala svoj deo uprkos dogovoru koji su sklopili dok su bili venčani, da ga podrži i ako im se raspadne brak. 

 

 

makonda-tracker