IMA NEŠTO POSEBNO

Madoni je bila šema za uživanje, Anđelina Džoli je s njom htela BRAK: Ovo je ŽENA za kojom su SVETSKE LEPOTICE LUDELE

1

Nešto u njoj privlači lepotice poput magneta 

Anđelina Džoli je htela da se uda za ženu, jer je bila ludo zaljubljena
Anđelina Džoli je htela da se uda za ženu, jer je bila ludo zaljubljena foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedna od najlepših žena na svetu Anđelina Džoli godinama slovi za veliku zavodinicu. Poznato je da iza sebe ima više brakova, ali retko ko zna da je bila u vezi i sa pripradnicama istog pola.

 

Naime, Anđelina je godinama bila u vezi sa japansko-američkom manekenkom Dženi Šimicu.Strani mediji su pisali da se Anđelina na prvi pogled zaljubila u nju i da jednostavno nije mogla da joj odoli.

 

Njih dve su se upoznali na snimanju filma 'Fokfire', a Anđelina je tada bila udata za Džonija Lija Milera. Bez obzira na to, kada su se dve glumice videle, dogodila se hemija i varnice su letele svuda.

 

 

Da se ​​tada nisam udala za svog muža, udala bih se za Dženi. Zaljubila sam se u nju čim sam je ugledala — otkrila je svojevremeno glumica.

 

Njihova veza je trajala i dok se Anđelina viđala sa muškarcima, a tek 2003. je javno progovorila o svojoj biseksualnosti.

 

— Iznenadilo me je što prema njoj gajim ista osećanja kao i prema muškarcima. Htela sam da je poljubim i dodirnem — objasnila je Anđelina u razgovoru sa Barbarom Volters.

 

Glumica i manekenka bi nastavile su da se viđaju, pa su se Anđelina i Džoni razveli 1999. godine, ali su i danas u dobrim odnosima. Iako ljubav sa Dženi nije potrajala, Anđelina se navodno i danas često čuje s njom. Tako je Šimicuova bila među prvima koje je glumica pozvala kad se rastala od Breda Pita.

 

Anđelina je bila spremna da ostavi sve i uda se za Dženi
Anđelina je bila spremna da ostavi sve i uda se za Dženi foto: Profimedia

Anđelina je pozvala Dženi ove sedmice kako bi joj rekla šta se tačno događa. Rekla joj je i da želi da bude dobra majka svojoj deci — rekao je tada izvor.

 

Dženi je godinama brižljivo gradila karijeru manekenke. Veoma specifičnog izgleda, postala je zaštitno lice Kalvina Klajna i prva Azijatka koja je nosila Prada reviju na nedelji mode.

 

Ona je dovođena u vezu i sa Madonom, a strani mediji su pisali da je pop diva bila luda za njom

 

 

Godinama kasnije ispričala je da je Madona bila u stanju da sedne u svoj privatni avion i leti bilo gde gde se Dženi nalazila u tom trenutku kako bi se zajedno prepustile strastima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne (@shojopower)


Bila sam njena tajna "seks šema", na raspolaganju u bilo koje doba dana i noći za tajni seks — rekla je jednom prilikom Dženi.

 

Prošle su godine od kada je bila u vezi sa nekim od najlepših

žena sveta, a onda je odlučila da se skrasi. Sada je srećno udata za konsultanta brenda Mišel Harper, a svoju sadašnju suprugu upoznala je 2012. na jednoj zabavi.

 

Nije im trebalo dugo da legalizuju vezu, a 2014. su odlučili da se venčaju, a njihovo venčanje popratili su svi vodeći američki mediji.


Dženi je, inače, oduvek bila istaknuta borkinja za gej prava, a 2005. godine je prisustvovala protestu u vezi s pravom homoseksualaca na brak, koje je na kraju i dobijeno. Od 2012. godine, Dženi je srećno zaljubljena u Mišel Harper, za koju je udata od 2014. godine.

 

Bonus video:

 

Pogledajte luksuznu kuću u kojoj živi Anđelina Džoli

 

 

makonda-tracker