PRAVA LJUBAV

On je veliki zavodnik, bogat, zgodan, a ona rođena sa strašnim deformitetom: Ljubavna priča NAJNEOBIČNIJEG para HOLIVUDA

0

Ništa nije moglo da ih spreči  da imaju život kao iz bajke 

Ljubavna priča najneobičnijeg para Holivuda
Ljubavna priča najneobičnijeg para Holivuda foto: EPA / Mohammed Badra

Kada je ljubav u pitanju poznato je da ona prava pomera granice i čini da i nemoguće postane realnost. U čudesnom Holivudu dešavale su se stvari koje se graniče sa stvarnim, a jedna od njih je i ljubavna priča Ruperta Frenda i Ejmi Malins.

 

Ljubav ovog nadasve neobičnog para takva je da bi jednog dana mogla da se nađe na velikom platnu.

 

Iako muškarci često znaju da kažu da im fizički izgled nije od presudne važnosti, mnogo puta smo se uverili da to nije u potpunosti tačno. Ipak, ima i izuzetaka, i to kakvih...

 

 

Čuveni holivudski zavodnik Rupert Frend je otklonio svaku sumnju u istinitost te rečenice i još jednom podsetio da zaljubljeno srce uopšte ne vidi ono što mnogi odmah vide kao ozbiljnu manu.

 

Naime, Ejmi je rođena bez fibule, lisne kosti u potkolenici, zbog čega su joj obe noge amputirane kada je imala samo godinu dana. Doktor je rekao njenim roditeljima da njihova ćerka nikada neće hodati niti živeti samostalno.

 

Pogrešio je. Ne samo da je prohodala, već je postala i uspešan sportista.

Činiš da izgledam kao lažov, rekao joj je u šali isti doktor kada ga je upoznala pre nekoliko godina.

 

 

Ejmi se u mladosti počela baviti trčanjem, zahvaljujući čemu je dobila punu stipendiju na Univerzitetu Džordžtaun, a 1996. godine se takmičila na Paraolimpijskim igrama u Atlanti.

 

Nakon što je odlučila da stavi tačku na sportsku karijeru, Ejmi odlučuje da otpočne novu i to, ni više ni manje, nego u modelingu. Čuveni dizajner Aleksandar Mekvin prepoznao je njen talenat i potencijal i brzo je vinuo u zvezde. 

 

Nizao se uspeh za uspehom, a onda je stigao još jedan novi, filmski, izazov. Svoj prvi film "Cremaster 3" snimila je 2002. godine i u njemu je igrala šest različitih likova.

 

 

Na kraju, njen rad u crkvi ju je spojio sa Rupertom. U maju 2013. dogovorili su sastanak vezan za Rupertov budući filmski projekat i sastali se u 18 časova u Njujorku.

 

- U jednom trenutku nam je prišao konobar i rekao: Izvinite, ali moraću da vas zamolim da odete. Pogledali smo ga i pitali: Zašto? On nam je odgovorio: Zato što je već 04:30 ujutru, a zatvorili smo pre sat vremena. Nismo imali pojma da je prošlo toliko sati. Celo veče nismo bili svesni ničega oko nas. Bio je to divan, uzbudljiv razgovor između dva veoma radoznala uma o mnogim različitim temama - ispirčala je, pa je dodala:

 

- Čak se i ne sećam da sam u bilo kom trenutku pomislio da je sladak. Međutim, sutradan mi je poslao nekoliko poruka i insistirao da se ponovo nađemo što pre, a dogovorili smo večeru koja je počela u 18 časova i ovog puta je trajala do 5:30. Šetali smo po komšiluku tražeći mesta koja su još uvek otvorena. Nismo hteli da se odvajamo jedno od drugog. I tako je svaki dan od 1. maja 2013. godine.

 

 

Nakon godinu dana usledila je i veridba, a venčali su se u maju 2016. godine u malom krugu prijatelja, bez pompe i medija. Ejmi čak nije želela ni verenički prsten, ali njenom ocu Brendanu se ta ideja nije dopala.

 

- Ako nema prstena, nema ni veridbi, poručio je zaljubljenom paru.

 

Iako je bila protiv toga, pametni Rupert je poslušao svog tasta i kupio prsten za svoju dragu.

 

- Mislim da ćemo biti skandalozni i imati malo venčanje, jer dobijem osip samo kad razmišljam o planiranju venčanja. Ionako se stalno spremamo za crveni tepih, tako da ne želim nikakvu posebnu haljinu, tortu i veliku zabavu. Na moju sreću, ni Rupert to ne želi - rekla je Ejmi nakon veridbe.

 

 

Održali su reč i imali zaista skromno venčanje. Na ceremoniji su, osim mladenaca, bili samo kumovi, a jedan od njih je bio Rupertov najbolji prijatelj.

 

- Venčali smo se na prelepoj farmi. Padala je kiša. Bilo je savršeno venčanje. Posle toga smo otišli ​​na bilijar -  rekao je Rupert u emisiji "Uživo sa Keli" prošle godine.

 

Kada ne rade, svaki slobodan trenutak koriste da putuju ili provode vreme u miru svog doma, koji se nalazi u zgradi stare fabrike obuće.

 

- Tokom studija živeo sam sa mnogo ljudi, i devojaka i dečaka, ali sam jedini imao kutiju sa alatima. To je jedna od stvari koja je povezivala Ruperta i mene. Kupio je stan u istočnom Londonu i sve sam sredio. Postavio je cevi i drveni pod. Pronašao je staru crkvu na severu Engleske koja je bila pred rušenjem i otkupio im podove tako da sada bukvalno hodamo stotinama godina. Tako je srećan kada radi sa drvetom. Sada želimo da naučimo da radimo sa gipsom - rekla je Ejmi.

 

Bonus video:

 

Šta se dešava u ljubvnom životu Natali Portman? 

 

 

makonda-tracker