Kraj najlepše bajke Holivuda: Slavna glumica se razvodi posle 18 godina i petoro dece, pa završila u bolnici i na ulici

0

Poznata glumica i njen suprug su rešili da stave tačku na svoj brak nakon punih 18 godina ljubavi. 

 

Tori Speling i Din Mekdermot su rešili da okončaju brak nakon 17 godina
Tori Speling i Din Mekdermot su rešili da okončaju brak nakon 17 godinafoto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznata holivudska glumica Tori Speling, koju mnogi pamte po čuvenoj seriji Beverli Hils, otkrila je da se razvodi od Dina Mekdermota nakon 18 godina braka.

 

Ovaj par je tokom trajanja svoje ljubavi dobio čak petoro dece, a svojevremeno su važili za jedan od omiljenih i najskladnijih parova u Holivudu. 

 

- S velikom tugom i teška srca obevaštamo vas da smo nakon 18 godina provedenih zajedno i petoro neverovatne dece, Tori i ja odlučili da svako krene svojim putem i započne novo vlastito putovanje. Nastavićemo da radimo zajedno kao roditelji puni ljubavi i voditi i voleti našu decu kroz ovo teško vreme. Molimo vas da svi poštujete našu privatnost dok izdvajamo ovo vreme da svoju porodicu okružimo ljubavlju. Hvala svima na podršci i ljubaznosti - tekst je Mekdermotove objave na društvenim mrežama.

Tori tokom ove cele priče i ravodu završila i u bolnici, jer ima problema sa disanjem.

- U bolnici sam od prošle noći. Imam viskoki pritsak i vrti mi se u glavi - javila se Tori iz bolnice, a neki su protumačili da joj je bilo nakon što su ona i Din doneli konačnu odluku o razvodu. 

 

Tori je danas daleko od slave koju je imala dok je bila zvezda čuvene serije Beverli Hils. U tom periodu je na raspologanju imala milione. Ruku na srce, za njih je ipak bio najzaslužniji njen otac Aron Speling, kreator Beverli Hilsa, kao i više drugih popularnih serija iz devedesetih i s početka dvehiljaditih.

Spelingova nikad nije uspela da vrati na krila stare slave, a posle smrti oca se pisalo da je u teškom finansijskom problemu.

 

Te priče je, u očima nekih, potvrdila pošto je sada viđena u jednom motelu koje baš ne pristaje holivudskim zvezdama. 

Ona je nakon vesti o razvodu i bolnice primećena u motelu u kome noćene košta 100 dolara. Ako se podsetimo da je odrasla u vili koja od 165 miliona dolara, a da je od oca Arona nasledila samo 800.000 dolara, jasno je zašto američki mediji vide da je sad praktično na ulici.

Sama Tori se nije oglašavala ovim povodom, pa nije definitvno poznato da li je u motelu samo trenutno zbog razvoda, zbog finansijskih problema ili iz nekog trećeg razloga.

 

 

makonda-tracker