"bila je uznemirena"

Kad je čula kome je otac ostavio bogatstvo, BOLNO JE ZAJECALA: Bivši suprug o najtežem periodu u životu slavne glumice

0

Tori Speling je 2006. godine doživela veliki udarac.

Tori Speling
Tori Spelingfoto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bivši suprug glumice Tori Speling prepričao je trenutak kada se glumica rasplakala nakon što je saznala da njen otac, poznat TV producent Aron Speling, ne ostavlja veći deo bogatstva njoj, nego njenoj majci Kendi.

 

Pokojni TV producent preminuo je 2006. godine od komplikacija moždanog udara, prepustivši većinu svog bogatstva, procenjenog na 600 miliona dolara, svojoj supruzi Kendi Speling, dok je Tori, koja sada ima 50 godina, dobila relativno skromnu sumu od samo 800.000 dolara.


U ekskluzivnom intervjuu za Daily Mail, Čarli Šanijan koji je sa glumicom bio u braku od 2004. do 2006. godine prisetio se Torine reakcije na vest da njen otac ne ostavlja svoje ogromno bogatstvo njoj.

Kako je Čarli ispričao, Tori je saznala za planove svog oca nekoliko godina pre njegove smrti, a bivši glumac se prisećao kako je njegova tadašnja devojka jecala kada je dobila vest.

 

- Kada je saznala za testament i uslove testamenta, bila je tako uznemirena - priseća se on.


Prema Čarlijevim rečima, veliki deo Torine devastacije zbog testamenta došao je zato što je znala da to znači da će njena majka moći da vrši kontrolu nad njenim životom preko svojih finansija.

- Ona je plakala i osećala se uznemireno, ne zbog novca, već zbog toga šta je to značilo da je strukturisano na takav način- nastavio je.

 

Kako je Čarli ispričao, Aron Speling je smatrao da će na ovaj način približiti Tori njenoj mami, jer će zahtevati veliku vezu između njih. 

 

Iako Tori nije nasledila očevo bogatstvo, Kendi je od tada tvrdila da je osnovala fondove za decu svoje ćerke - a Čarli kaže da veruje da postoji poverenje uspostavljeno za glumicu i njenog brata Rendija koje će oni jednog dana naslediti, ali samo kada Kendi da zeleno svetlo.

 

- I koliko ja to razumem, novac je u povereništvu i ona će ga ipak jednog dana dobiti. Ona i njen brat će ipak dobiti ono što je ostalo u amanet - ispričao je Čarli.

Kako je Čarli rekao, Tori je uvek imala loš odnos sa novcem iako je odrasla u bogatsvu i raskoši. 

 

Još u aprilu 2020, zvezdi je zaplenjen novac sa njenog bankovnog računa, nakon što joj je sud naložio da plati više od 88.000 dolara neplaćenog duga po kreditnoj kartici.

 

U međuvremenu se razvela od supruga s kojim je bila 18 godina u braku, Dina Mekdermota, a u maju ove godine je bila bila primorana da napusti svoj dom zbog buđi.

 

U poslednje vreme, glumicaje u žiži javnosti nakon što je primećena kako živi u kampu sa petoro dece, a prethodno je viđena u motelu gde je noćenje 100 dolara.

 

BONUS VIDEO

 

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

 

 

 

 

makonda-tracker