bez krova nad glavom

Glumica s PETORO DECE posle razvoda živi u kamp-prikolici? Odrasla je u vili u stilu zamka i voleli ste je 90-ih

0

Nakon što je nedavno s porodicom viđena u motelu, glumica je sada uslikana u vozilu za kampovanje sa svojom decom

Tori Speling je s decom nedavno fotografisana na parkingu ispred jednog motela
Tori Speling je s decom nedavno fotografisana na parkingu ispred jednog motelafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Tori Speling, zvezda serije "Beverli hilis", koja je obeležila devedesete, i ćerka čuvenog holivudskog producenta Arona Spelinga, nedavno se razišla od supruga Dina Mekdermota.


S velikom tugom i teška srca obaveštamo vas da smo nakon 18 godina provedenih zajedno i petoro neverovatne dece, Tori i ja odlučili da svako krene svojim putem i započne novo vlastito putovanje – istakao je glumac Din Mekdermot.


On je istakao da će Tori i on nastaviti da brinu o svojoj deci zajedno i kao do sad, a zamolio je i za poštovanje njihove privatnosti.

 

Par je zajedno stanovao u luksuznoj vili, a nakon odluke o razvodu Tori i deca bili su ti koji su se iselili. Ranije ovog meseca, otkriveno je glumica s porodicom odsela u motelu u Los Anđelesu u kom noćenje košta 100 dolara, a sada je uslikana u – kamp-prikolici.

Tori Speling i njena deca Lijam (16), Stela (15), Heti (11), Fin (10) i Bo (6) viđeni su u okrugu Ventura, gde su na plaži poređali stolice na rasklapanje i prostirke.


Porodica je izgledala vrlo opušteno i sve vreme ćaskala, ali je u jednom trenutku uslikana i kako prekoreva neko od svoje dece.

 

Tori Speling trenutno e razvodi od glumca Dina Mekdermota
Tori Speling trenutno e razvodi od glumca Dina Mekdermotafoto: Instagram Printscreen

Kako mediji javljaju da vozilo u kom trenutno borave sadrži malu kuhinju, kupatilo, spavaću sobu i dnevni boravak, a dodaju i da je ono sušta suprotnost vili u stilu francuskih zamkova u kojoj je Tori Speling odrasla.

 

 

BONUS VIDEO Danijela Dimitrovska o razvodu od Ognjena Amidžića

 

makonda-tracker