porodica stalone

Silvester Stalone snimio rijaliti sa porodicom: Spremio vojnu obuku za ćerke, hoće da otera sve udvarače

0

Uz sve to, on svojim ćerkama drži časove pušenja i stalno im daje razne životne savete.  

Gledaoci će moći da gledaju doživljaje porodice Stalone
Gledaoci će moći da gledaju doživljaje porodice Stalone foto: EPA/MIKE NELSON

Slavni holivudski glumac Silvester Stalone zajedno sa svojom porodicom pokreće novi rijaliti program koji će se zvati Porodica Stalone. 

 

Prema najavama stranih medija, ceo koncept porodice Stalone će biti manje-više isti kao što je bio rijaliti sa porodicom Kardašijan. Kamere će biti postavljene svuda po kući, kako bi fanovi bili u prilici da prate svakodnevni život Silvestera i njegove porodice. 

 

Akcenat će kako pišu strani mediji, btii na Staloneovom odnosu sa ćerkama. Slaj koji sada ima već 76 godina će dobar deo programa svojim ćerkama deliti ljubavne "savete". 

 

Tačnije, popularni Slaj će pokušati na sve načine da spreči da se u život njegovih ćerki Sofije(26), Sikstin (24) i Skarlet (20) umešaju potencijalni momci, odnosno udvarači. 

 

Porodica Stalone
Porodica Stalonefoto: Paramount plus / Youtube

Tako da će gledaoci biti u prilici da ga vide kao strogog oca koji ne želi da mu ćerke napuste porodični dom, pa im je zato pripremio čak i vojnu obuku. 

 

Slaj će svojim ćerkama deliti i razne životne savete, kao i držati im časove pušenja cigara.

 

Svaka ćerka je predstavljena na određeni način. Tako će oni koju budu gledali videti njihove avanture videti da je Sofija "srce“ porodice, Sikstin je "ona koja voli da rizikuje“, dok Skarlet uživa da bude u centru pažnje,

 

Naravno, sve vreme će se pojavljivati i Silvesterova supruga Dženifer, sa kojom je u braku više od četvrt veka i koju svi ukućani zovu "kraljica". 

Osim porodičnih odnosa u porodici, pojavljivaće se i razni njihovi prijatelji. Tako će Slaj ćaskati sa svojim kolegama Dolfom Lundgrenom i Alom Paćinom, pokazati kako brine u svom psu i mački, a publici će predstaviti i svog brata Frenka. 

 

 

makonda-tracker