verovali ili ne

Gde su nestali svi njeni MILIONI?! OTKRIVENO zašto je glumica koja je odrasla u zamku završila u kamperu s petoro dece

0

Kako je moguće da holivudska zvezda i ćerka čoveka koji je maltene plemstvo šou-biznisa danas s porodicom živi u vozilu na plaži? Oni koji je poznaju kažu da znaju na šta je potrošila sve što je imala...

Tori Speling je s petoro dece beskućnica posle rastanka od muža posle 18 godina braka
Tori Speling je s petoro dece beskućnica posle rastanka od muža posle 18 godina brakafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pre nekoliko dana, američke medije su preplavile paparaco fotografije glumice Tori Speling u kamp-prikolici s porodicom, a iako je isprva delovalo kao da oni samo uživaju u skromnom letovanju – ispostavilo se da žive u vozilu.


Zvezda serije "Beverli hils" nedavno se rastala od supruga Dina Mekdermota, s kojim ima petoro dece, a potom je viđena u jednom motelu u Los Anđelesu.


Međutim, uskoro se sa decom Lijamom (16), Stelom (15), Heti (11), Finom (10) i Boom (6) preselila u kamper, koji je trenutno parkiran u okrugu Ventura, a svi se pitaju kako je moguće da je došla dotle.

 

Na kraju krajeva, Tori Speling je ćerka Arona Spelinga, jednog od najvećih holivudskih moćnika i čoveka čije je bogatstvo u trenutku kada je preminuo 2006. godine bilo procenjeno na 600 miliona dolara.

 

Tori Speling s decom ispred kampera u kom žive u Kaliforniji
Tori Speling s decom ispred kampera u kom žive u Kalifornijifoto: : SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uz to je i sama Tori poznata glumica, a ipak – ovih dana živi vrlo skromno i strani mediji tvrde da na svoje ime ima samo 250.000 dolara jer je najveći deo imetka Arona Spelinga pripao njenoj majci Kendi. Majka je, inače, pokušala da pomogne Tori i unucima i našla im dom, ali je glumica, piše Page Six, odbila njenu finansijsku pomoć.


Kako je, dakle, Tori Speling uspela da ostane bez svojih miliona?


Kako tvrde upućeni, ona ima ozbiljan problem sa zavisnošću od kupovine i navikla je da živi vrlo luksuzno.

 


Njihovi računi iznose oko 100 hiljada svakog meseca – rekao je izvor blizak glumici, koji je upućen u njene troškove dok je bila u braku s Dinom Mekdermotom.


Njenom trošenju nema kraja. Imala je 2016. godine jednu sobu u kojoj je do plafona bilo natrpano kutija koje nikad nije otvorila – otkrio je izvor. – U kupatilu je bila nabacana odeća s etiketama, sa cenama.

 

On je ispričao i da porodica Tori Speling troši mnogo novca na životinje i svakodnevni život.


Pored kupovine, tu je i briga o kućnim ljubicima, boravci u bolnici, privatne škole... Kuća je bila kao jama puna životinja poput svinja, zmija i tvorova  tvrdi neimenovani izvor.

 


On je istakao i da veruje da su Tori Speling "potrebne priče" u medijima, odnosno bilo kakav publicitet, kako bi joj bilo ponuđeno učešće u nekom rijaliti šouu, jer su njen uskoro bivši suprug i ona već bili deo nekolicine takvih projekata o svom životu.


Sve što vidite je osmislila sama. Ona ne postoji. Sve ovo radi zbog publiciteta. Njih dvoje se stalno igraju medijima. Izmišljaju svaku priču o sebi – tvrdi izvor o glumici i njenom suprugu. – Sve je laž. Nema tu istine. Tori misli da je ova priča o siromašnoj bogatašici dobra. Misli da je talentovana i inventivna kao što je bio njen otac.

 

 

BONUS VIDEO Ukorenjen problem siromaštva - deca ulice

 

makonda-tracker