život je nepredvidiv

Čuveni glumac ne krije svoju tešku priču: Nekad je bio BESKUĆNIK U BEOGRADU, a danas BEZ NJEGA NEMA DOBRE SERIJE

1

Jedan od omiljenih glumaca domaće publike prešao je težak put dok je došao do statusa jednog od najangažovanijih na našim prostorima

Slaviša Čurović pustio je suze pred kamerama dok je govorio o svojoj majci
Slaviša Čurović pustio je suze pred kamerama dok je govorio o svojoj majcifoto: Prakticna zena, Youtube Printscreen

Slaviša Čurović, popularni srpski glumac iz Crne Gore, proteklih godina uživa u najuspešnije periodu svoje karijere.


On je u poslednje vreme igrao u serijama "U klinču", "Kamiondžije", "Radio Mileva", "Aleksandar od Jugoslavije", "Igra sudbine" i mnogim, mnogim drugim.


Čuroviću odlično ide i na privatnom planu, budući da je obnovio ljubav s bivšom suprugom i poznatom glumicom Tijanom Čurović, s kojom ima ćerku Taju.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Ipak, njemu nije uvek bilo lako, a put do uspeha bio je Slaviši Čuroviću pun prepreka. Prilikom jednog gostovanja u emisiji "Praktična žena" on je ispričao da je u jednom periodu bio bez krova nad glavom, kada su mu se našli bliski prijatelji.


Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo – ispričao je Slaviše pre nekoliko godina.

 

On je istakao da je svestan da mnogi to ne bi mogli da podnesu.

 


Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao – rekao je glumac.


On je u jednom momentu pokazao fotografiju svoje majke i kroz suze istkaao da ju je rano izgubio.


Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas, oprostite – rekao je Slaviša i ispričao da između njegove ćerke i majke postoji posebna veza. – Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu istu... Mislim da ona nju još uvek čuva i da to dobro radi. Majka je bila najbolji čovek na svetu... Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki.

 

 

 

makonda-tracker