nije im se dalo

Od silne strasti do — KRAHA: Kako je Sofija Vergara bezuspešno pokušala da spasi svoj brak s najboljim frajerom Holivuda

0

Sofija Vergara bezuspešno pokušala da spasi brak sa Džoom Manganijelom

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Fanovi širom sveta ostali su šokirani vešću da se glumica Sofija Vergara i glumac Džo Manganijelo razvode nakon sedam godina braka. Sofija je imala buran ljubavni život, a delovalo je da je kraj Džoa našla sve, kao i on sa njom. Mada su njih dvoje izgledali kao ideal ljubavi i skladne bračne zajednice, zajedničkim saopštenjem obelodanili su da je njihovom braku došao kraj.

 

— Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku — navodi se u njihovoj izjavi.

 

Njihov brak u Holivudu odavno se nazivao i jednim od najstabilnijih, a njihova ljubavna priča počela je simpatičnim momentom, kada ju je Džo pomalo besramno odmeravao nasred Bele kuće, dok je ona još bila verena za drugog čoveka. Na prvi korak osmelio se kada je Sofija raskinula veridbu, pa ja zatražio njen broj telefona od glumca iz serije "Moderna porodica", koja je Sofiju proslavila.

 

Glumica je pristala, bez velikih očekivanja, a onda se njegov drski potez iz vremena njene bivše veze pretvorio u vezu, brak i sedam godina sreće.

 

 

Nedavno je Sofija proslavila rođendan u Italiji bez Džoa, zbog čega su se mnogima upalile crvene lampice. On joj je čestitao rođendan putem Instagrama, uz zajedničku fotografiju, ali bez ikakvih emotivnih reči, a to što nije proveo njen divan dan s njom mnogima je bio pokazatelj da se nešto dešava.

 

1 / 7 Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

 

Ipak, oni nisu tek tako dozvolili da brak propadne. 

 

Sofija je posećivala svog, sada već bivšeg, supruga dok je snimao svoj film Nonnas, gde glumi s Vinsom Vonom, a već prošlog meseca uslikani su više puta dok šetaju po Hobokenu, u Nju Džerziju.

 

poslednji pokušaj sofije vergare da spasi brak
poslednji pokušaj sofije vergare da spasi brakfoto: Instagram/deuxmoi

Oboje su izgledali ležerno, mada se nisu držali za ruke, niti su se grlili, što uvek rade dok su zajedno u javnosti. Prosto su šetali, pričali... Trudili su se da razgovorom i vremenom koje provode zajedno spasu ono što se da spasiti, ali u tome nisu uspeli.

 

Izvor blizak paru otkrio je da se već neko vreme ne slažu i da su se distancirali kako bi razmotrili kakva je njihova zajednička budućnosti.

 

Navodi se i da su se rastali jer su "njihove različitosti prosto počele da im smetaju i da ih razdvajaju", kao i da suštinski žive potpuno različitim životima.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

makonda-tracker