isplivali detalji

"Rekao je da će potpisati SVE": Sofija Vergara ima 140 MILIONA više nego njen muž, a evo šta će s njima posle razvoda

0

Iako je uspešan i poznat glumac, uskoro bivši suprug Sofije Vergare nema ni četvrtinu njenog bogatstva, a sada je otkriveno kako je glumica štitila svoj novac tokom braka s njim

Džo Manganijelo i Sofija Vergara bili su u braku od 2015. godine
Džo Manganijelo i Sofija Vergara bili su u braku od 2015. godinefoto: EPA/PAUL BUCK

Kada su se venčali 2015. godine, uskoro bivši supružnici Sofija Vergara (50) i Džo Manganijelo (46) navodno su potpisali predbračni ugovor kako bi zaštitili svoja multimilionska bogatstva u slučaju razvoda.


Kako piše Daily Mail, kolumbijska glumica koja nas je zasmejavala u sitkomu "Moderna porodica" ima imetak procenjen na 180 miliona dolara, dok glumac najpoznatiji po ulozi u filmskoj franšizi "Magični Majk" ima "skromnih" 40 miliona.


Iako su se uvek trudili da sačuvaju svoj privatan život od medija, Sofija je proteklih godina više puta provukla da njen suprug i ona imaju odvojene račune i da ne mešaju svoje finansije. Zbog toga bi njihov razvod trebalo da protekne mirno, posebno jer postoji i predbračni ugovor, za koji mediji pišu da je "čeličan" i štiti njene finansije.

 

Nakon venčanja, Vergara je u emisiji Hauarda Sterna ispričala da Manganijelo nije imao nikakav problem s tim što je ona zahtevala da potpiše predbračni ugovor kojim ona štiti svoju imovinu u slučaju da se rastanu.


Rekao mi je: "Radi šta hoćeš. Potpisaću šta god želiš" – prisetila se glumica.

 

Sofija Vergara i Džo Manganijelo razvode se posle duge ljubavi
Sofija Vergara i Džo Manganijelo razvode se posle duge ljubavifoto: EPA/PAUL BUCK

Advokat specijalizovan za razvode Frederik Dž. Sigel kaže za Page Six da je ugovor koji je par sklopio najverovatnije jedan od onih koji im omogućavaju da se raziđu bez ikakvih problema, odnosno da imaju "čist izlazak" iz braka.


To znači da Sofija sadržava ono što ima i zarađuje, a Džo zadržava ono što on ima i zarađuje – ističe ovaj pravnik. – S predbračnim ugovorom i bez zajedničke dece, to je prilično jednostavan slučaj.


On je istakao i da je par najverovatnije u odmakloj fazi razvoda, iako je javnost tek sad saznala da se glumci razilaze, kao i da mu ne deluje da će biti nekih skandala.

 

  • Jedino što imaju zajedno – multimilionska kuća i obožavani pas


Koliko je poznato, iako su se trudili da mešaju svoja bogatstva, par je zajedno kupio vilu na Beverli hilsu, koju su prošle godine ponudili za prodaju za 19,6 miliona dolara, a pre dva meseca su obnovili ugovor, s nižom cenom – sada traže 18 miliona.

 

1 / 5 Foto: EPA/PAUL BUCK


U pitanju je kuća koju su pazarili 2015, godine u kojoj su se venčali, za 10,4 miliona dolara, a od tada su mnogo ulagali u nju. U pitanju je ogromna vila koja se nalazi na prostranom imanju, ima 11 kupatila i sedam spavaćih soba, bioskopsku salu, kvalitetno opremljenu teretanu, vinski podrum sa 3.000 boca, saunu...

 

Navodno su Sofija i Džo kupili još jednu kuću u blizini, koja se trenutno renovira, ali nije poznato više detalja o njoj i jesu li oboje vlasnici.

Nekadašnji par zajedno je brinuo o čivavi po imenu Babls, a poznato je da su se na društvenim mrežama više puta šalili na račun toga koga pas više voli. Po kalifornijskim zakonima, sudija može da donese odluku ko će u razvodu dobiti starateljstvo nad ljubimcem, u skladu s njegovim interesom.

 

 

BONUS VIDEO – Sofija Vergara u mladosti

Kolumbijska glumica Sofija Vergara od prvih dana karijere jedna je od najlepših žena šou-biznisa, a jedana kompikacija snimaka iz devedesetih nedavno je privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker