nisu mogli dalje

Otkriveno ko je i ZAŠTO podneo zahtev za razvod braka: Evo kako se završava ljubav Sofije Vergare i Džoa Manganijela

0

Zašto se razvodi najlepši par Holivuda, pitanje je koje ovih dana svi postavljaju, a sada je otkriveno šta misli jedna strana i ko je pokrenuo razvod

Džo Manganijelo i Sofija Vergara bili su u braku od 2015. godine
Džo Manganijelo i Sofija Vergara bili su u braku od 2015. godinefoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pre nekoliko dana, mediji su javili da se kolumbijska glumica Sofija Vergara i američki glumac Džo Manganijelo razvode posle sedam godina braka.


Nekadašnji par je sam podelio ove vesti, zvaničnim saopštenjem koje su zajedno uputili medijima.


Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i poštuju, ljubazno vas molimo da poštujete našu privatnost u ovom trenutku dok idemo na novim fazama svojih života – stoji u izjavi za medije.

 

Dok se spekuliše ko je "krivac" za krah braka i zbog čega je došlo do ovako radikalne odluke, američki mediji otkrili su da je zahtev za razvod podneo Džo Manganijelo.

 

Džo Manganijelo i Sofija Vergara bili su omiljeni holivudski par
Džo Manganijelo i Sofija Vergara bili su omiljeni holivudski parfoto: EPA/PAUL BUCK

Zgodni glumac je, kako piše TMZ, to učinio dva dana nakon objavljivanja saopštenja, a u dokumentaciji su kao razlog navedene "nepomirljive razlike" između supruge i njega.

 

U dokumentima je potvrđeno i da je par imao sklopljen predbračni ugovor, odnosno da će oboje zadržati sve što su stekli dok su bili u braku.


Kako je pisao Daily Mail, na njihov brak je prilično uticalo to što se Manganijelo bori da ostane trezan jer je u prošlosti imao probleme s alkoholom, a Vergara se ne odriče pića. Međutim, Sofija je jednom prilikom pričala da "ne može da bude veća podrška" suprugu.

 

1 / 5 Foto: EPA/PAUL BUCK

 

BONUS VIDEO – Sofija Vergara u mladosti

Kolumbijska glumica Sofija Vergara od prvih dana karijere jedna je od najlepših žena šou-biznisa, a jedana kompikacija snimaka iz devedesetih nedavno je privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker