8 godina ljubavi

Zbog nje je udario kolegu, DRAMATIČNO joj je promenio život: Zaboravljenu ljubav dvoje glumaca obeležio je SKANDAL

0

Samo nekoliko meseci nakon raskida, Kejt Bekinsejl se verila za drugoga.

foto: EPA/CHRISTOPHE KARABA
foto: EPA/CHRISTOPHE KARABA

Glumicu Kejt Bekinsejl publika je zavolela još 1990-ih godina u filmovima "Serendipity" i "Pearl Harbour".

 

A baš tada u vreme kada je njena karijera bila u zaletu, ona je upoznala kolegu s kojim nikada nije otišla pred oltar, ali je bio jedini s kojim je želela da osnuje porodicu.

 

Kejt i Majkl Šin su se upoznali dok su oboje bili na turnerji u produkciji "Galeba" 1995. godine. 

 

Ubrzo su uplovili u romantičnu vezu, a glumica je kasnije pričala kako joj se život kada je upoznala Šina "dramatično promenio".

 

Njih dvoje nisu nikada previše govorili o svojoj vezi, a njihov odnos je obeležio i jedan skandal, kada ga je Majkl Šin uradio Kejtinog kolegu Džeremija Nortama nakon što je on počeo da viče na novopečenu mamu na snimanju. 

- Džeremi i ja smo se oko nečega posvađali. A brinula sam se o Lili, koja je tada imala samo šest meseci, a ja sam još uvek dojila. Onda je Majkl došao na set da je pokupi i video je čoveka kako viče na mene. Tada se naravno veoma uznemirivo i to je bilo to - ispričala je glumica 2001. godine.

 

- Istina je da nikada ranije nije udario nikoga u životu i to je bilo pomalo šokantno, ali na čudan način je zaista probilo led. Sve je bilo u redu nakon toga. Zaista sam se dobro provela snimajući film - objasnila je Kejt. 

 

I glumac se 10 godina kasnije oglasio o incidentu i za Guardian izneo svoje mišljenej: 

- To je bilo zato što sam mislio da ne poštuje nekoga koga volim

 

Kejt i Majkl su se rastali u Božić 2003. godine i ostali su u veoma prijateljskim odnosima. 

 

Sve posebne prilike i događaje provode zajedno sa ćerkom: 

 

- Mislim da je stvar u tome da ako oboje zaista stavljate dobrobit svog deteta na prvo mesto i delite smisao za humor, na neki način ste na pola puta - rekla je ranije.

 

Ono što je izazvalo mao kontroverze jeste što se glumica samo nekoliko meseci nakon što se rastala od Majkla verila za režisera "Podzemnog sveta" Lena Vajsmana, sa kojim je i bila u braku od 2004. do 2019. godine.

Međutim, Kejt je to demantovala i nikada nije krila koliko joj Majkl znači uprkos tome što nisu zajedno.

 

- Volim Majkla. Majkl je fantastičan. Nije nužno trebalo da traje zauvek sa nama, ali on je jedan od mojih apsolutno omiljenih ljudi ikada. Mislim da smo oboje osećali da je za Lili, našu ćerku, zaista važno da svi dolaze sa istog mesta- rekla je Bekinsejl za The WaveMagazine 2008. godine.

- Majkl je voli i ja je volim i Len voli nju. svi su ljubazni. Obojica se slažu. Osećam se kao da je to moje najveće dostignuće u poslednjoj deceniji, da je moja ćerka potpuno nepovređena i sjajna. Ponosna sam na to - objasnila je glumica.

 

 

makonda-tracker