Jednorozi i dva broja veći sako

Potpuno promenila IMIDŽ: Kejt Bekinsejl u kombinaciji koju nose samo NAJSMELIJE devojke

0

Glumica Kejt Bekinsejl (49) viđena je danas na ulicama Beverli Hilsa u izdanju koje definitivno ne bi mogao svako da iznese.

 

Kejt Besingejl prošetala je u neobičnoj kombinaciji koja je izazvala lavinu komentara
Kejt Besingejl prošetala je u neobičnoj kombinaciji koja je izazvala lavinu komentarafoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Glumica Kejt Bekinsejl (49) često se nalazi u medijima zbog svog neverovatnog izgleda na kraju pete decenije, a na gotovo svim velikim događajima uvek spada u najglamuroznije i najlepše holivudske dive.

 

Njen modni stil je sve samo ne dosadan i monoton, pa nas je tako pre nekoliko dana oduševila kratkom plavom haljinom sa šljokicama u kojoj nam je još jednom dokazala da se nalazi u fantastičnoj formi.

 

Stoga je najnovije izdanje glumice koje su zabeležili fotoreporteri danas na ulicama Beverli Hilsa mnoge zbunio, ali većinu oduševio. 

 

Od nje smo navikli na perje, til i zanimljive kreacije koje šeta crvenim tepihom, ali ovog puta je ostavila sve bez teksta, a još uvek nismo sigurni da li je dobro ili loše.

 

Glumica je danas viđena u nesvakidašnjoj modnoj kombinaciji koju definitivno mogu da iznesu samo najhrabriji. 

Glumica Kejt Besingejl u kombinaciji koju mogu samo najhrabriji da iznesu
Glumica Kejt Besingejl u kombinaciji koju mogu samo najhrabriji da iznesufoto: Head To Toe Celebs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, prvo nam je u oči upao "oversized" sako sa 3/4 rukavima u boji lavande sa naramenicama koji je zaista fantastičan, ali zaista izgleda kao da joj je veći nekoliko brojeva.

 

Ispod je obukla svileni crni komplet sa jednorozima koji je nekoliko sati ranije pokazala na Instagramu, a koji su mnogi okarakteristali kao pidžamu.

 

Ovu neobičnu kombinaciju je zaokružila tamnozelenom torbicom i glomaznim čizmama.

 

Na glavi je imala mašnu koju inače voli da nosi i koju verovatno smatra svojim omiljenim modnim aksesoarom. 

 

Uz sve to je ponela predimenzionirane naočare za sunce, pa smo je jedva prepoznali.

 

makonda-tracker