možda niste znali...

S jednom je planirao potomstvo i proveo 8 godina: Ko su žene s kojima je Kevin Spejsi bio pre optužbi za zlostavljanje?

0

Glumac koji je 2017. godine optužen za zlostavljanje maloletnika tada se deklarisao kao gej, nakon što je godinama tvrdio da privlače žene

oskarovac kevin spejsi godinama je tvrdio da ga privlače žene
oskarovac kevin spejsi godinama je tvrdio da ga privlače ženefoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Američki glumac Kevin Spejsi jedna od retkih zaista "kenselovanih" osoba u Holivudu, iako je "kensel kultura" uzela maha proteklih godina.


Nakon što je on optužen za seksualno zlostavljanje maloletnika i namerno nanošenje emocionalnog bola, to je maltene istog dana označilo kraj velike karijere kakvu je imao u Holivudu.


U oktobru 2017. glumac Entoni Rep tvrdio je da ga je Spejsi zlostavljao na jednoj žurki tokom osamdesetih, kada je žrtva imala samo 14 godina, a Spejsi 26, nakon čega je Spejsi saopštio da je gej, misleći da će to da skrene pažnju s optužbi.

 

Uputio je "iskreno izvinjenje za ono što je bilo duboko neprikladno ponašanje pod dejstvom alkohola", kako je naveo, ali uskoro se javilo još 15 drugih žrtava.


Glumac se prošle godine izjasnio da nije kriv, a suđenje povodom optužbi protiv njega još uvek traje.

 

Američki glumac Kevin Spejsi
Američki glumac Kevin Spejsifoto: EPA/ANDY RAIN

U svakom slučaju, život Kevina Spejsija, kao jednog od najpoznatijih i najmisterioznijih glumaca u Holivudu, uvek je privlačio pažnju javnosti. Dugo se spekulisalo o njegovoj seksualnosti, a on je na sve odgovarao pričajući o svojoj ljubavi prema poslu.


Tako je list The Sunday Times Magazine pisao da Spejsi ima "ljubavnu aferu s glumom", a to što nikada nije eksponirao svoju privatnost dovelo je do tvrdnji da je glumac homoseksualac. On je na to odgovorio u intervjuu za Plejboj u kom je demantovao da ga privlače muškarci.

 

Dugo sam birao da ne odgovaram na ova pitanja zbog načina na koji su postavljena i zato što nikada nisam o tome pričao s nekim kome bih verovao, pa zašto bih onda? Odnedavno pristajem da pričam o tome jer je postalo teško ljudima koje volim – izjavio je Spejsi.


Ipak, do javnosti su dospela imena nekolicine žena koje su povezivane s njim, a neke su čak i same tvrdile da su bile u vezi s Kevinom Spejsijem.

 

Američki glumac Kevin Spejsi
Američki glumac Kevin Spejsifoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Jedna od njih je glumica Ejpril Vinčel, koja se bavi pozajmljivanjem glasa u crtanim filmovima i video-igrama, koja je u svom onlajn dnevniku tvrdila da je imala odnose s Kevinom Spejsijem na zadnjem sedištu automobila kad je imala 19 godina.

 

Nakon raskida, oni su ostali prijatelji, navela je.


Najpoznatija žena s kojom je Kevin Spejsi povezivan bila je producentkinja i asistentkinja režinje Dajen Drejer, koja je bila glumčeva pratilja na dodeli Oskara 2000. Ona ga je podržavala kada je nagrađen ovim prestižnim priznanjem za svoju ulogu u filmu "Američka lepota", a tom prilikom joj se Spejsi zahvalio.


Dajen, hvala ti što si me naučila kako da brinem o ispravnim stvarima. Volim te – rekao je tada.

 


Navodno su oni bili u vezi od 1992. do 2000. godine, a razgovarali su i o tome da zajedno imaju decu. Kako je istakao u jednom intervjuu, deca su nešto što on definitivno želi i tada je mislio "da njegov život ide u tom pravcu".


Međutim, Dajen i on su se razišli, a uskoro su mediji pisali da se nešto dešava između njega i Helen Hant, s kojom je tek snimio film "Prosledi dalje". Šuškalo se da je Helen zbog Spejsija ostavila supruga Henka Azariju, a niko od njih nije želeo da komentariše tračeve.

 


Jedina koja je javno i nesumnjivo pojavila kao njegova devojka bila je voditeljka Ešli Banfild, s kojom je 2014. došao na dodelu Emija. Međutim, iste godine, pisalo se da je on u vezi s glumicom Dženifer Džejson Li, o kojoj se ne zna mnogo.

 

BONUS VIDEO: Suđenje Kevinu Spejsiju

 

 

makonda-tracker