kakva bomba!

Da li je zavela NJU ILI NJEGA?! Šuška se da je zbog ove lepotice je došao kraj veridbi Megan Foks

0

Čim je njeno ime upleteno u raskid godine, atraktivna muzičarka odmah je negirala da je prešla granicu, ali spekuliše se da je baš ona krivac za krah veridbe Megan Foks

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Sudeći po pisanju američkih medija, glumici Megan Foks više ne cvetaju ruže u ljubavi, budući da više nije s muzičkom zvezdom Mašin Gan Kelijem.


Filmska zvezda obrisala je sve fotografije s (bivšim?) verenikom, a potom i profil na društvenoj mreži Instagram, ali je pre toga podelila stihove s Bijonsinog albuma Lemonade, koji se odnose na Džej Zijevu navodnu prevaru.


I dok mediji spekulišu šta se dogodilo i da li je Megan Foks slučajno podelila selfi u čijoj se pozadini vidi poster za pomoć žrtvama nasilja u porodici, par je nedavno viđen kako izlazi iz bračnog savetovališta.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/JASON SZENES


Oni nesumnjivo rade na tome da reše svoje probleme, a strani mediji tvrde da bi jedan od njih mogla biti – gitaristkinja Sofi Lojd.


Naime, pre nego što je Megan obrisala nalog na Instagramu, neko je pored njene fotografije komentarisao: "Verovatno se smuvao sa Sofi", na šta je Megan odgovorila:

 

– Možda sam se ja smuvala sa Sofi.

 

Iako niko nije naglasio o kojoj se Sofi radi, svi pretpostavljaju da je u pitanju gitaristkinja koja godinama sarađuje s Mašin Gan Kelijem.

 


Plavokosa i vrlo atraktivna muzičarka, koja je deo Mašin Gan Kelijevog benda, ima 26 godina navodno je očarala svog kolegu svojim talentom za muziku, a nije poznato da li se nešto desilo između njih. Niti kakav odnos ona ima s Megan Foks.

 

 

Čim je osvanula vest da on i Megan Foks više nisu zajedno (navodno) zbog Sofi Lojd, oglasio se njen menadžment.


Sofi Lojd je profesionalac, ostvarena muzička koja se provlači kroz medije na osnovu tvrdnji na društvenim mrežama. Bilo kakva sugestija da je mogla da se ponaša neprofesionalno ili da pređe granicu nema veze sa istinom – navodi se u saopštenju koje je poslato listu Us Weekly.

 

 

 

makonda-tracker