šta je istina...?

Ni oskarovka ni Irina Šajk! Tom Brejdi uhvaćen s najpopularnijom ženom sveta u toku VATRENOG FLERTA — i ZATRESAO Ameriku

0

Flert Toma Brejdija i najpoznatije žene na svetu

tom brejdi uslikan je sa - kim kardašijan!
tom brejdi uslikan je sa - kim kardašijan!foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Jedna fotografija koja se pojavila protresla je svet i američke medije!

Nakon razvoda od Žizel Bundšen, Toma Brejdija su povezivali s najlepšim ženama sveta.

 

Od glumice oskarovke Riz Viterspun, pa do Irine Šajk, koja ga je navodno spopadala, a on je ignorisao, za Brejdijevo ime vezuju se imena brojnih slavnih žena. Ovo, doduše, ne čudi, jer je u pitanju jedan od najpoželjnijih muškaraca sveta, pogotovo otkako je i zvanično slobodan.

 

 

Sada je uhvaćen u vatrenom flertu s najpopularnijom ženom sveta: Kim Kardašijan!

 

Oboje su se našli na žurki u Hemptonsu, koju je organizovao Majkl Rubin povodom 4. jula. Dve superzvezde su flertovale, dodirivale se, a anonimni fotograf ih je uslikao i poslao jednoj tračerskoj Instagram stranii fotografiju Kim (42) i Brejdija (45) dok ćaskaju na žurki gde je dres-kod bila bela boja.

 

— Video sam da se spekuliše da su njih dvoje bili zajedno na proslavi i prvo nisam hteo ovo da pošaljem jer mi je bilo jezivo, ali imam njihovu fotografiju, ha-ha — napisao je anonimni fotograf.

 

 

 

Mada im se ne vide lica, ovo definitivno jesu oni, jer je Kim Kardašijan nosila Alajin krop-top i suknju u istom dezenu na ovoj proslavi, dok je Brejdi na nekim drugim fotografijama viđen u ovom stajlingu.

 

 

Od prošle nedelje se čuju tračevi o njihovom flertu, ali izvor za Pejdž Siks tvrdi da su "samo kratko razgovarali".

 

— On je pričao s brojnim ženama — rekao je insajder. Drugi izvor je dodao: — Kim i Tom su prijatelji i poslovni partneri, ali ne izlaze — rečeno je za Entertainment Tonight, uz to da je Kim fokusirana na posao i porodicu, ne ljubavni život.

 

kim kardašijan se, sudeći po instagramu, odlično provela na proslavi majkla rubina
kim kardašijan se, sudeći po instagramu, odlično provela na proslavi majkla rubinafoto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za njih dvoje se šuškalo još u maju da izlaze, ali i tada je to bilo demantovano. Nije baš jasno šta se zaista dešava s njima, jer su razni poznati komentarisali njihovu potencijalnu vezu.

 

Ako hoće da spava s njom, nek spava u motelu i tračari i kaže prijateljima, ali... Ne zabavljamo se s Kardašijankama, Tome — rekao je u video-snimku Dejv Portnoj. — Ne mogu, povraća mi se — rekao je on.

 

tom brejdi i kim ne bi bili dobar par, sudeći po komentarima
tom brejdi i kim ne bi bili dobar par, sudeći po komentarimafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Beteni Frenkel je rekla da je Kim "skupa i teška za održavanje" i imaju nula šanse da budu dobar par.

 

 

makonda-tracker