paparaci su je uhvatili

Kladimo se da je NIKAD ne biste prepoznali: Obožavana lepotica devedesetih više apsolutno ne liči na sebe

0

Kada slavna spajsica skine šminku, ona definitivno više ne liči na sebe...

foto: Stanley / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Stanley / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Džeri Halivel Horner svima je postala pozata kao deo pop-benda Spice Girls, čiji hitovi su i dan-danas megapopularni. Sećamo se i dalje kako su Viktorija Adams, Mel Bi, Mel Si, Ema Banton i Džeri Halivel osvajale top-liste, a bile su i postale jedan od najpoznatijih ženskih bendova. Uz to, nema šanse da niste čuli Džerinu verziju pesme It's Raining Men.

 

Džeri je važila verovatno za najvatreniju spajsicu — tada crvene kose i buntovničkog karaktera — ali je 1998. godine započela svoju karijeru. Za razliku od Viktorije Bekam, čija popularnost je rasla i nakon što se bend raspao, Džeri nikada nije nadmašila svoju slabu, a danas je gotovo niko ne bi uspeo prepoznati, čak i da je dobro pamtite iz tog perioda.

 

 

Džeri su paparaci uslikali dok je šetala psa u Londonu, a njeno lice i izgled mnoge su zabrinuli. Naime, ona se, kako strani mediji pišu, bori s bulimijom, zbog koje je smršala 44 kilograma. Doduše, pevačica tvrdi da se izborila s tim problemima...

 

Geri Halivel, Džeri Halivel
foto: Stanley / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona živi mirno sa suprugom Kristoferom Hornerom, s kojim ima dvoje dece, a oboje su usvojili i decu dobijenu s pređašnjim partnerima.

 

 

makonda-tracker