(foto)

Ne prepoznaju je ni oni koji su ŽUDELI ZA NJOM: Nekada najlepšu plavušu Holivuda uništili su poroci i operacije

0

Nekada prelepa glumica Heder Loklir, zvezda "Dinastije", bila je žena za kojom su mnogi uzdisali, ali danas to više nije ona lepotica koju je Holivud voleo 

foto: Supplied By Globe Photos, Inc / Zuma Press / Profimedia
foto: Supplied By Globe Photos, Inc / Zuma Press / Profimedia

Nekada je za verovatno najlepšu ženu Holivuda važila zanosna Heder Loklir, našoj publici najpoznatija po ulogama Semi Džo u seriji "Dinastija"Amande Vudvard u seriji "Melrose Place", kao i u seriji "Spin city".

 

Prirodna lepotica, žena za kojom su muškarci uzdisali, a druge žene joj zavidele, punila je novinske stupce pričama o svojoj lepoti, pa se činilo da njeno mesto pod zvezdama niko ne može uzdrmati. Međutim, njena slava, popularnost i pripadnost holivudskom džet-setu nisu bili toliko dugog daha. Naime, ona već godinama nije poznata samo po svojoj karijeri, već se nižu razni tračevi i ne tako pohvalne priče o ovoj glumici.

 

 

Ni u ljubavi nije imala previše sreće. Loklir je bila udata za Tomija Lija od kog se razvela 1993. godine. Nedavno je sadašnja supruga Tomija Lija otkrila da njegova najveća ljubav nije bila, kako se mislilo, Pamela Anderson, već upravo Heder. Potom seponovo udala, i to za gitaristu Bona Džovija, Ričija Samboru. Posle razvoda od drugog supruga 2006. godine počeli su problemi.

 

život heder loklir krenuo je stranputicom
život heder loklir krenuo je stranputicomfoto: EPA/ARMANDO ARORIZO

Poznato je da ona već dugo nije samo glumica, već se bori i sa različitim porocima: od zavisnosti od alkohola do zavisnosti od narkotika. Heder je imala problema i sa zakonom, a mentalne i psihičke krize, kao i klinike za odvikavanje, nisu joj ostale nepoznanica.

 

Glumicu su hapsili zbog vožnje u alkoholisanom stanju, uzimala je i opijate, što su testovi pokazali, a, kako se pisalo, pijana se obračunavala s policijom. Navodilo se da je, samo dan nakon njenog izlaska iz pritvora, popila prekomernu dozu tableta, zbog čega je završila u bolnici.

 

Heder je, navodno, od 2019. godine "čista", a tvrdi da su za to zaslužni njen partner Kris i ćerka Ava. Ipak, ni veza s Krisom nije prošla bez lomova...

 

 

 

Loklirova ne izgleda prirodno kao ranije. Naprotiv, jasno je da su je operacije izobličile do te mere da je gotovo neprepoznatljiva. Pogledajte u galeriji neke od njenih novijih slika:

 

1 / 5 Foto: LP / Coleman-Rayner / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker