slavni glumac

"ČUVARE PLAŽE" NE BISMO MOGLI DA ZAMISLIMO BEZ NJEGA: Dejvid danas puni 68 godina i oženjen je tri decenije mlađom!

1

Haselhof se okušao i kao pevač, pa je tako u junu 1989. objavio svoj prvi albim "Looking For Freedom"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Dejvid Mičel Haselhof rođen je 17. jula 1952. godine u Baltimoru, Merilend. Kao dete, Haselhof i njegova porodica često su se selili, a sve to je uticalo na njegovo samopouzdanje. Bio je vrlo povučen i stidljiv, a gluma mu je pomogla da prevaziđe te probleme.

 

Dejvid Haselhof je imao pretanke noge za lik tako jakog čuvara plaže. Njegov gornji deo tela  ruke i torzo bili su dobro razvijeni, ali noge i ne baš pa su zato producenti našli osobu koja će ga menjati u scenama kada su noge u prvom plavu.

 

Haselhof se okušao i kao pevač, pa je tako u junu 1989. objavio svoj prvi albim "Looking For Freedom"

 

Haselhof je prvi put oženio glumicu Ketrin Hiklend 1980-ih, ali ova veza se završila razvodom. 1989. je još jednom upustio u bračne vode i oženio glumicu Pamelu Bač, sa kojom ima dve ćerke Tejlor i Hejli.

 

foto: Profimedia

Ovaj brak je potrajao do 2006. godine, kada je Dejvid podneo zahtev za razvod.

 

Poslednjih godina, u medijima se pojavljivao najviše zbog svojih ispada i skandala koje je izazivao. U alkoholisanom stanju je pre 11 godina u Londonu uništio hotelsku sobu i udario lekara, a pre toga je u javnost dospeo video na kojem pijan na podu kupatila pokušava da jede hamburger.

 

Razvodi i alimentacije doveli su ga do ivice bankrota, a iz lošeg psihičkog stanja izvukla ga je veza sa Hejli Roberts sa kojom je već sedam godina i koja je čak 29 godina mlađa od njega.

 

foto: Profimedia

Čini se da Dejvid nije prestao da veruje u pravu ljubav, pa je i treći put rešio da stane na ludi kamen. Na leto 2018. godine on i Hejli Roberts su izgovorili jedno drugom sudbonosno da.

 

 

 

 

 

makonda-tracker