odrasla je preko noći

Ostavio je devojku u 7. mesecu trudnoće zbog glumice: Priča holivudskog para završila se kako je i počela - AFEROM

0

Glumac Bili Krudap i glumica Kler Dejns nisu mogli da sakriju ljubav.

Kler Dejns i Bili Krudap
Kler Dejns i Bili Krudapfoto: Lions Gate Films / Qwerty Films / AFP / Profimedia

Na početku njihove romanse su oboje bili zauzeti. Bili Krudap je tada izlazio sa Meri Luiz Parker, dok se Kler Dejns zabavljala sa pevačem Benom Lijem.

 

Bili se našao u centru kontroverzi nakon što je ostavio devojku u sedmom mesecu trudnoće zbog druge koleginice.

 

- Ovo je bilo teško za Meri-Luiz - rekao je tada izvor blizak Parkerovoj za People.

 

- Zatrudnela je, oboje su želeli to, a sada se ovako nešto desilo - bilo je veoma teško - dodao je izvor.

 

Glumica se porodila u januaru 2004. goidne i sina nazvala Vilijam po ocu (Vilijam Gejter Krudap, prim. aut.)

 

Nakon što je više od decenije ćutala o skandalu, Parkerova je suptilno nagovestila situaciju u svojim memoarima iz 2015. godine.

 

- Sada shvatam da je ono kroz šta sam prolazila bio deo mog života, jedan deo veće priče koja je uglavnom lepa - napisala je ona.

Nekoliko meseci nakon što su Bili i Kler raskinuli sa svojim partnerima, viđeni su zajedno u Njujorku, uprkos tome što su njihovi predstavnici za medije insistirali da su samo prijatelji.


Do leta 2004. godine njih dvoje su "uočeni kako se šunjaju po celom Njujorku“ i na kraju su se zajedno preselili u potkrovlje u Sohou.

 

Međutim, nakon takvog javnog početka njihove veze, odlučili su da većinu svoju romansu drže dalje od štampe.

 

U stvari, Krudap je jednom rekao za Newyork Times da njegov ljubavni život "ne zaslužuje da bude iskorišćavan da bi zadovoljio apetite brojača tiraža i dosadnih čitalaca".

Tadašnji par je izlazio tri godine i kako su mediji pisali, čak su se i verili, ali ga je Kler Dejns navodno napustila zbog glumca koji će kasnije postati njen muž, Hjua Densija.

 

Glumica se 2013. godine glumica za Vogue osvrnula na vezu sa Bilijem rekavši da je "zabavljanje sa Bilijem" bilo ključno za njen rast dodajući da joj je to pomoglo da odraste.

 

Ona je potom 2015. goidne u intervjuu sa Hauardom Sternom dala malo više uvida o svojoj vezi sa zvezdom filma "Sleepers"


- Bila sam zaljubljena u njega i morala sam to da istražim, a imala sam 24 godine. Nisam znala kakve bi posledice to moglo da ima - rekla je i dodala:

 

- Povratna reakcija je bila zastrašujuća stvar. To je bilo stvarno teško. U redu je. Prošla sam kroz to. Mi smo prijatelji

 

Kler se udala za Hjua Densija 2009. godine, već 14 godina uživaju u skladnom braku, a trenutno je i  treći put trudna.

 

S druge strane, Bili Krudap je 2017. godine počeo da se zabavlja sa glumicom Naomi Vots, koja je pre toga 11 godina bila u vezi sa glumcem Livom Šrajverom.

 

Pre nekoliko dana su se venčali nakon 7 godina veze. 

 

makonda-tracker