prvi put iskreno

Decenijama je krila BOLNU ISTINU: Dženifer Aniston prvi put o tome zašto nije postala majka i zašto ju je Bred ostavio

1

Spekulisalo se da je Bred Pit ostavio Dženifer Aniston jer nije želela da postane majka, a ona je sada prvi put progovorila na ovu temu

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Holivudska glumica Dženifer Aniston (53) godinama je u fokusu javnosti zbog svog privatnog života, pre svega zbog svog braka s kolegom Bredom Pitom i činjenice da ju je prevario s Anđelinom Džoli.


Tokom svih njenih ozbiljnih veza i brakova s Pitom i glumcem Džastinom Teruom, često se spekulisalo da Dženifer ne želi da ima decu, što je ona negirala i nije želela da produbljuje ovu temu. Bezbroj puta se pisalo i da je u drugom stanju, a glumica je sada prvi put pričala na ovu temu otvoreno.

 

Kako je otkrila, ne samo što nije istina da ne želi decu – već je godinama pokušavala da postane majka. Bez uspeha.


Ona je u intervjuu za Allure isplričala da se godinama borila sa sterilitetom i da je imala mnogo pokušava vantelesne oplodnje. Prošla je mnoge emotivne faze, a danas je, kaže, konačno u miru sa samom sobom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)


Pokušavala sam da zatrudnim. Za mene je to bio put pun izazova, put pravljenja bebe – objasnila je i istakla da joj je posebno teško padalo što se u medijima stalno polemisalo o tome da li je u drugom stanju, želi li decu, jesu li je bivši partneri ostavljali zbog toga što ne želi da postane majka.


– Sve te godine i godine spekulacija... Bilo je mnogo teško. Prolazila sam kroz vantelesne oplodnje, pila kineske čajeve, sve... Ulagala sam sve u to. Sve bih dala da mi je neko rekao: "Zamrzni jajne ćelije. Učini sebi usludu". Ali jednostavno ne razmišljate tako. I tako sam danas ovde. Taj brod je otplovio – ispričala je Dženifer Aniston.


Ako ste pratili karijeru lepe glumice, verovatno ste često nailazili na naslove poput "Da li je ovo trudnički stomačić na Džen", "Bred ju je ostavio jer neće decu", "Sebična Dženifer Aniston misli samo o karijeri".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)


Stalo mi je do moje karijere, a ne daj Bože da je žena uspešna i nema dete. Muž me je ostavio i rastali smo se jer nisam htela da mu rodim dete. A to su sve apsolutne laži. Sada već nemam ništa da krijem – istakla je glumica.


Kako Dženifer kaže, sada je zahvalna zbog svega što joj je život pružio i veruje da je sve moralo da bude vaš ovako.


Da nisam prošla kroz to, ne bih nikad postala ono što mi je suđeno da budem. Zato sam zahvalna zbog svih tih s***a – rekla je ona.


Anistonova objašnjava da sada makar više ne živi u neizvesnosti hoće li postati majka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)


Više nema onoga "Mogu li? Možda. Možda. Moda." Više ne moram da razmišljam o tome – kaže.


Ona je dodala da je ulagala mnogo napora da od javnosti sakrije svoje pokušaje vantelesne oplodnje.

makonda-tracker