ljubav koja i dalje intrigira

FANOVI OVO ČEKAJU GODINAMA: Dženifer Aniston KONAČNO otkrila kakav odnos ima s Bredom Pitom

0

Nakon što ju je glumac prevario s Anđelinom Džoli, Dženifer je podnela zahtev za razvod i više nikad nije pomenula Breda Pita... Do juče!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Dženifer Aniston uvek je držala do svoje privatnosti, pa tako ni nakon razvoda od Breda Pita nije komentarisala pisanje medija.

 

Jedino što je rekla bilo je da "nije kul" to što je Džolijeva dala intervju u kojem je pričala o tome kako su se Bred i ona zaljubili i kako je jedva čekala da dođe na snimanje filma "Gospodin i gospođa Smit", gde se Dženifer svašta dešavalo iza leđa.

 


Prolazile su godine, mediji su nastavili da se bave Dženiferinim osećanjima nakon ove izdaje, a ona je mudro ćutala. Međutim, tokom gostovanja u emisiji The Howard Stern Show, ona je odlučila da odgovori na pitanje voditelja da li joj je bilo neprijatno kada je prošle godine tokom izolacije učestvovala u virtuelnom čitanju scenarija za film Fast Times at Ridgemont High, u kojem je bilo mnogo zvezda — između ostalih, i Bred Pit. U jednom trenutku, Bred i Dženifer su se pogledali, a on je nasmejan rekao "Ćao, Anistonova", što je bila vest dana u svetskim medijima.

 

1 / 6 Foto: HECTOR MATA Profimedia


Ne! Bilo je jako zabavno. Znaš, Bred i ja smo drugari. Mi smo prijatelji, razgovaramo — bila je otvorena Dženifer. — Nema nikakve neprijatnosti, osim možda za one koji su gledali i želeli da je bude.


Voditelj je pitao glumicu i da li pronašla ljubav.


Nisam. Do sad nije bilo velikih uspeha, ali uvek sam, naravno, otvorena za to — iskrena je Anistonova.
 

 

makonda-tracker