čeka ih suđenje

Vikao joj je da laže, odmah je zatražila ZABRANE PRILASKA: Ćerka poznatog glumca optužila njegovu devojku za nasilje

0

Amerika ovih dana bruji o novom skandalu u Holivudu, pošto je partnerka slavnog glumca navodno fizički napala njegovu 13-godišnju ćerku.  

Ćerka je iznela optužbe na račun očeve devojke
Ćerka je iznela optužbe na račun očeve devojke foto: BACKGRID Backgrid USA Profimedia

Najstarija ćerka poznatog holivudskog glumca Joana Grifida Ela (13), optužuje njegovu devojku Bjanku Volas za „zlostavljanje“, prema sudskim podnescima koje je navodno dobio Dejli mejl.

 

Joan je jedan od aktera čuvenog Marvelovog filma o superherojima "Fantastična četvorka", koji ljubitelji ovakvih akcija širom sveta, pa tako i u Srbiji, obožavaju. Joan u ovom serijalu glumio Mister Fantastika.


Ova 13-godišnjakinja — koja tražila da se Grifidu i Volasovoj izrekne zabrana prilaska, tvrdila je da joj je devojka glumca „zalupila vrata po glavi“ nakon eksplozivne svađe u domu njenog oca.

U podnesku, Ela je detaljno opisala svađu — koja se navodno dogodila 26. maja — i napomenula da je to prvi put da je srela Volasovu.

Prema izjavi, tinejdžerka je bila uznemirena što je videla novu devojku zvezde „Fantastične četvorke“ u rezidenciji s obzirom na činjenicu da je bila tamo u poseti i da mu je „ranije rekla“ da ne želi da upoznaj Volasovu.

 

Ela je tvrdila da je bila „toliko uznemirena“ zbog tog postupka Grifida (49) da je „prosula mleko na njegov krevet, polila senf po podu i bacila sirovu ovsenu kašu na njega“. To je navelo par da je navodno nazove „manipulativnom“, „uvredljivom“ i „narcisoidnom“.

Ipak, kada je Ela pokušala da ode, nije sve ostalo samo na verbalnoj raspravi. Volasova je navodno „pokušala da je blokira“ tako što je „podigla ruke“.


- Mogla sam da je obiđem i otvorila sam vrata. Mogla sam da izađem do pola vrata, ali dok sam još bila u okviru vrata, tužena mi je zalupila vrata, što je dovelo do toga da me vrata udare po glavi i po ruci. Na ruci sam posle imala modrice, a na glavi čvorugu - navodno je pisalo u dokumentu.

 

Dokumentacija je navodno uključivala slike modrica na Ellinoj ruci, za koje kaže da su rezultat navodne svađe. Ona i njena devetogodišnja sestra Elsi su zatim istrčale na ulicu pre nego što je njihov otac uspeo da ih sustigne.

Navodno je ćerka tada vikala na njega.

 

- Tvoja devojka mi je zalupila vrata - rekla je ocu.

 

- Ne, nije, ne nije, prestani da lažeš - navodno je odgovorio glumac.

 

Porodični prijatelj je navodno potom odvezao dve devojčice nazad u kuću njihove majke Alis Evans.


Sledećeg dana, Evansova je navodno videla modrice na svojoj ćerki i odlučila je da prijavi incident policiji. Ela je tada zatražila da zabranu prilaska izrekne Volasovoj na pet godina, tvrdeći da se „plaši“ za svoju „ličnu bezbednost“.

 

Ročišta su zakazana za 22. i 23. jun. Grifid je inače podneo zahtev za razvod od Evansove (54) u martu 2021. nakon 14 godina braka.

Ubrzo nakon toga, britansko-američka glumica optužila je Joana da ima trogodišnju aferu sa njenom prijateljicom, rekavši da ju je "mentalno mučio" dok su bili zajedno.

 

Kao odgovor, Joan tvrdi da je Evansova pretila da će „iznositi lažne javne optužbe”, „prodati lažne priče štampi” i „uništiti” njegovu karijeru ako je napusti.

- Alis je zapretila da će reći ljudima da sam zlostavljao nju i naše ćerke.Pretila mi je da će pozvati policiju ako se ne povinujem njenim zahtevima - dalje se navodi u peticiji.
 

 

makonda-tracker