priredio joj je pakao

Preljuba je u odnosu na ovo mačiji kašalj: Legendarnoj glumici je dečko slomio srce tako da je ceo svet plakao s njom

0

Kako je glumica ispričala, završila je na antidepresivima jer nije umela da se nosi s nestankom najvažnijeg čoveka u svom životu

Olivija Njutn-Džon u poslednjim godinama života
Olivija Njutn-Džon u poslednjim godinama životafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U avgustu prošle godine, svet je ostao siromašniji za jednu veliku zvezdu, kada je nakon dugogodišnje borbe protiv raka preminula glumica Olivija Njutn-Džon.


Zvezda "Briljantina" imala je neverovatnu životnu priču, punu uspona i padova, obeleženu višedecenijskom bitkom protiv raka, a od 2008. godine do smrti bila je u braku sa Džonom Isterlingom.


On je zaista drugačiji od svih ljudi koje sam upoznala. Pažljiv je, nežan, saosećajan, a istovremeno je osoba s integritetom. Stvarno ga obožavam i ne znam što bih da nije uz mene jer mi je moćna podrška i pravi zaštitnik – pričala je Olivija.


Bila je to sreća koju je čuvena glumica zaista zaslužila nakon mnogo godina borbe i izneverenih očekivanja, a verovatno najveći bol priredio joj je nekadašnji partner Patrik Mekdermot.

 

Nakon što se raspao njen brak s Metom Latancijem, s kojim je dobila ćerku Kloi, Olivija Njutn-Džon je sredinom devedesetih na snimanju jedne reklame upoznala devet godina mlađeg južnokorejsko-američkog karmermana Patrika Mekdermota.

Veza je bila nestabilna, često su se svađali, a konačno su obelodanili da su par tek 2005. godine. U tom trenutku Patrik je on bio u ogromnim dugovima – dugovao je porez, alimentaciju za sina Šansa, kog je dobio u braku s glumicom Ivet Nipar, i ko zna još kome.


Krajem juna 2005. godine, dok je bio na ribarskom brodu u San Pedru, u Los Anđelesu, Mekdermota je nestao. U pitanju je bio brod koji je prevozio ribolovce na 22-časovno pecanje, koji je Patrik često posećivao. Nakon što je misteriozno nestao, na brodu su pronađeni njegov pasoš, novčanik i ključevi automobila, a samo vozilo bilo je na parkingu, tamo gde ga je i ostavio.


Slučaj je zatvoren više od godinu dana kasnije, a policija nije pronašla nijedan dokaz da je došlo do zločina, samoubistva, nesreće ili prevare u slučaju nestanka Patrika Mekdermota, javili su mediji. Potom je sprovedena još jedna istraga koja je zatvorena 2008. godine, a ove su zaključile da je on najverovatnije nestao u moru.

Međutim, pojavile su se sumnje da je Mekdermot lažirao smrt, pa je 2009. godine tim istraživača otišao u Meksiko u potragu za njim. Tvrdili su da je on pobegao iz Amerike i od svojih dugova, a u januaru 2009. saopštili su da je on živ i da stanuje u Meksiku, kao i da traži da ga svi ostave na miru.


Međutim, njegova bivša supruga i glumica Ivet Nipar veruje da Mekdermot više nije među živima i svojevremeno je pisala milijarderu Džefu Bezosu kako bi ga zamolila da prestane da promoviše knjigu "nestao u moru" u kojoj se tvrdi da je Mekdermot smislio prevaru.

 

Moj sin je u životu imao dovoljno emocionalnog mučenja – poručila je ona.

Pre nekoliko godina, australijski magazin New Idea objavio je fotografije na kojima se navodno vidi živ i zdrav Patrik Mekdermot.


Što se tiče Olivije Njutn-Džon, ona je vrlo teško podnela nestanak čoveka s kojim je želela da provede ostatak života.


Završila sam na antidepresivima jer nisam znala kako da se nosim s činjenicom da Patrika više nema. Sama sam odlučila da prekinem s terapijom jer nisam želela da postanem zavisna od lekova – rekla je u jednoj ispovesti.


Tri godine kasnije, ona se udala za Džona Isterlinga, koga je poznavala još od početka devedeseetih i koji joj je bio veliki prijatelj.

 

Olivija Njutn-Džon i Džon Isterling
Olivija Njutn-Džon i Džon Isterlingfoto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

 

makonda-tracker