retko se pojavljuju u javnosti

"On je najneverovatnije biće koje sam srela": Ko je misteriozni Italijan koji je osvojio srce Tamare Kalinić?

0

Influenserka Tamara Kalinić verila se sa dugogodišnjim izabranikom.

Tamara Kalinić i Filipo Testa su u vezi već nekoliko godina.
Tamara Kalinić i Filipo Testa su u vezi već nekoliko godina.foto: Mairo Cinquetti / Zuma Press / Profimedia

Influenserka Tamara Kalinić danas je na svom Instagram profilu podelila najlepše vesti, da je rekla "da" svom dugogodišnjem dečku.

 

- Najlepši dan u mom životu. Hiljadu puta "DA", zauvek sa tobom - napisala je Tamara ispod serije fotografija koje je podelila.

 

Ko je Tamarin izabranik? U pitanju je Italijan Filipo Testa, jedan od najmoćnih ljudi u svetu mode.

 

Felipo je biznismen i takođe je u svetu mode. Kako su preneli strani mediji, on je menadžer velikih modnih brendova poput "Off-White" i "Balmain".

Tamara i Felipo su u vezi od 2020. godine, a zbog njega se influenserka preselila u Francusku, zatim vratila nazad u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji u stanu koji su nedavno uredili.

 

On joj je bio velika podrška uvek i u svemu, pogotovo u teškim trenucima kada je bila opljačkana i kada su iz njenog stana nestale vredne torbe i nakit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

- Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen - istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Lepa influenserka je svoju vezu uvek držala daleko od javnosti i retko je objavljivala zajedničke fotografije ili komentarisala njihovu vezu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Budući da se dugo nisu pojavljivali zajedno na društvenim mrežama, oko "misteioznog dečka" su se ispredale razne glasine i priče, a Tamara je uvek imala spreman odgovor: 

 

- Često nas možete sresti zajedno - rekla je kada su je pitali zašto se ne pojavljuju zajedno u javnosti i dodala da on nije javna ličnost i da ne želi da mešaju "posao i zadovoljstvo". 

 

U aprilu prošle godine su zajedno pričali o svojoj ljubavi za Vogue. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

- Došao je pravi momenat da sa vama predstavim nas! Vreme je relativan pojam, ali najviše volim naše vreme. 50 godina od audemars piguet Royal oak je prošlo, ali kultni sat izgleda impresivnije nego ikada. Pa da proslavimo! Izbor mog sata se menjao kroz različite trenutke naše veze, ali danas ja ga predstavljam vama sa Vogue magazinom - napisala je tada Tamara na društvenim mrežama kada je prvi put objavila video gde je predstavila svog partnera.

 

 

makonda-tracker