obožavali smo njene filmove

Slavna glumica šokirala izgledom! Pojavila se prvi put u javnosti nakon 6 meseci i skoro je NEPREPOZNATLJIVA

0

Glumicu koju su nazivali slatkom plavušom Holivuda više niko ne može da prepozna.

Najnovije fotografije Meg Rajan su iznenadile ceo svet.
Najnovije fotografije Meg Rajan su iznenadile ceo svet.foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bila je jedna od najslađih plavuša u Holivudu i voleli smo da je gledamo u romantičnim komedijama.

 

A onda se Meg Rajan godinama njen izgled dosta promenio i to ne prirodnim starenjem koji je normalan proces, već na način da su svi polemisali šta je i kako radila na svom licu. 

 

Ona je uvek negirala da je radila plastične operacije.

 

- Iskreno, ne obraćam mnogo pažnje - rekla je za časopis Porter 2015. godine, kada su je pitali o spekulacijama oko njene plastične operacije.

 

- U svetu danas ima mnogo mržnje. Tako je lako suditi. Zamisli da si mrzitelj, kako glupo -

Plastični hirurg Mark Jusef je 2016.godine analizirao njeo lice za Hollywood life i rekao da je veruje da je imala "previše izmena".

 

- Najočiglednija stvar koju je uradila jeste neka vrsta filera. Definitivno je previše jer je jabučica njenog obraza prepuna i prevelika. Kad se nasmeje, sav taj filer se pomera i čini da joj oči izgledaju manje - rekao je tada i dodao da smatra da je imala operaciju nosa, injekcije usana, botoks, pa čak i potencijalno zatezanje lica.

 

- Vrh njenog nosa je uži nego ranije. Vrh izgleda više uklješten, tako da je vrlo moguće da je imala neku vrstu rinoplastike. Definitivno ima i volumen na njenim usnama, a botoks na njenom čelu. Imala je previše botoksa na čelu, a kao rezultat, oči izgledaju manje jer smanjuje položaj obrva.

 

Ona se veoma retko pojavljuje u javnosti i poslednji put je viđena u novembru prošle godine.

Meg Rajan
foto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, nedavno se nakon šest meseci medijske ilegale pojavila na projekciji filma "Still" u Njujorku i šokirala svojim izgledom.

 

Došla je da podrži svog prijatelja Majkla Džeja Foksa, a svi su se pitali šta joj se dogodilo sa licem .

Meg Rajan, koja je dugo poricala da je radila bilo kakve plastične operacije, sada se pojavila i pokazala kožu bez bora i punijim usnama i naravno, zaštitnim znakom u vidu plavih pramenova.


 

 

makonda-tracker