ne liči na sebe

"VIŠE NE IZGLEDA KAO MEG RAJAN U KOJU SMO SE ZALJUBILI": Javnost razočarana izgledom GLUMICE nakon BROJNIH operacija

0

Želja da zauvek ostane mlada ju je skupo koštala.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Karijera Meg Rajan se katapultirala u zvezde zahvaljujući romantičnim komedijama kao što su "French Kiss", "Kate & Leopold", "You've Got Mail".

 

Glumica je iznenada nestala jer je znala koliko je Holivud surov prema ženama u određenoj životnoj dobi, pa je odlučila da se podmladi. Ipak, želja da zauvek ostane mlada ju je skupo koštala.

1 / 5 Foto: Profimedia

Meg Rajan je sredinom i krajem devedesetih godina prošlog veka bila miljenica publike. Simpatična plavuša sa talasastom kratkom kosom, koju je želela skoro svaka devojka, uvek je znala kako da izmami osmeh publici i kako da ukrade svaki filmski kadar kad se u njemu nađe.

 

Reditelji i scenaristi su je obožavali, ali ponude su prestale da dolaze posle filma "Kate & Leopold" koji je snimljen 2001. godine. Razlog nije bila loša gluma, već neprepoznatljivo lice koje više niko nije želeo da angažuje.

1 / 8 Foto: Profimedia

- Previše je uradila. To je bio šok za ljude i ona više ne izgleda kao Meg Rajan u koju smo se zaljubili - rekao je jednom prilikom Džejms Mangold, reditelj filma "Kate & Leopold".

 

 

makonda-tracker