4 BRAKa

Istinsku sreću je pronašao pred 40 godina mlađe supruge: Denis Kvejd živi novu mladost sa prelepom Lorom (FOTO)

0

Glumca mnogo i danas povezuju sa koleginicom Meg Rajan s obzirom na to da su u braku proveli deset godina, a kao krunu ljubavi dobili su sina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljeni glumac Denis Kvejd kog publika pamti po ulogoma u ostvarenjima "Plagijator", "Daleko od raja", "Spasitelj" gostovao je u emisiji Elen Dedženeris gde je između ostalog govorio o uspomena, karijeri, privatnom životu u navikama.

 

Holivudski zavodnik i danas u sedmoj deceniji važi za šarmera na čiji humor padaju žene širom sveta, a njegov ljubavni život i više je nego interesantan.

 

Na počeku karijere stupio je u brak sa koleginicom koji je potrajao pet godina, a potom je pao na čari šarmantne glumice Lee Tompson koju je verio nekoliko meseci nakon strasne romanse. No, i ova ljubav završila se neslavno. Drugo bračno zavetovanje dogodilo se sa Kimberli Bafington, a par je dobio blizance koje im je podarila surogat majka.

 

U jeku popularnosti upoznaje čuvenu glumačku divu Meg Rajan sa kojom je stao na ludi kamen 1991. godine, na oduševljenje mnogobrojne publike.

Kao krunu ljubavi dobili su naslednika Džeka Henrija koji je krenuo roditeljskim stopama, debitantsku ulogu dobio je još 2012. godine u Marvelovom ostvarenju  "The Hunger Games." 

 

Par se razveo nakon deset godina zajedničkog života, a Rajanova je negirala da je do kraha braka došlo usled njenog neverstva sa Raselom Krouom, već je su razlog Kvejdove romanse sa mnogobrojnim damama.

 

Treće bračno zavetovanje dogodilo se sa Kimberli Bafington, a par je dobio blizance koje im je podarila surogat majka. Ipak, Kvedj je nastavio da živi raskalašnim načinom života, što je dovelo do razilaženja.

 

 

Meg Rajan
foto: profimedia

Glumac je krenuo dalje, a onda se pojavila mlada studentkinja Lora Savoj koja ga je potpuno oborila s nogu. Iako je 39 godina mlađa od njega, ističu da na njih ne utiče generacijski jaz, bar za sada.

 

Venčali su se protekle godine u Santa Barbari na intimnoj ceremoniji. Zaprosio ju je na romantičnom putovanju na Havajima, a tu scenu opisuju kao sudbinsku.

 

— Volim njen karakter, njenu inteligenciju, načela a naravno i lepotu — izjavio je Denis u intervjuu za People.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker