danas bi ga "kenselovali"

Popularnom glumcu je oprošteno NEOPROSTIVO: Ono što je uradio je STRAŠNO, a on se izvukao i još se smeje zbog svega

0

Iako je skandal iz osamdesetih nešto što je moglo da ga otera iza rešetaka, on ga danas opisuje kao nešto najbolje što mu desilo

Američki glumac Rob Lou
Američki glumac Rob Loufoto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Rob Lou jedno je od najpoznatijih holivudskih lica već decenijama i istakao se u nizu filmova i serija. On generalno ima dobar imidž, a poznat je kao miran porodičan čovek.


Još od 1991. godine u braku je sa Šeril Berkof, s kojom ima sinove Džona i Metjua, a posebno je simpatičan publici zbog svojih uloga u komedijama, od novijih na prvom mestu "Parkovi i rekreacija".


Rob Lou danas živi idiličan život i ostvarenje svojih snova, a javnost mu je, po svemu sudeći, osamdesetih oprostila nešto što bi u današnje vreme (nadamo se) bilo neoprostivo.

 

Naime, pre više od dve decenije do američkih medija dospeo je snimak intimnih odnosa na kojima je bio Rob Lou, tada vrlo popularan mladi glumac zbog niza televizijskih serija u kojima je igrao.

 

Na snimku je tada 24-godišnji glumac bio sa Tarom Seburt, koja je tada imala 23 godine i tinejdžerkom Lenom Džen Parsons, koja je imala samo 16 godina!

 

Rob Lou u filmu 'Maskarada' (1988)
Rob Lou u filmu "Maskarada" (1988)foto: TBM / United Archives / Profimedia

Navodno je Lou u noći 17. jula 1988. upoznao Taru i Lenu u noćnom klubu "Rio" u Atlanti, posle čega ih je pozvao da odu s njim u hotel. Tamo su imali odnose i sve snimili, a glumac je uskoro prestao da misli o tome.


Uskoro se, međutim, snimak pojavio u javnosti, a usledila je medijska bura jer je Lena Džen Parsons bila maloletna u trenutku kada je snimala odnosee s glumcem. Naime, u saveznoj državi Džordžija u tom trenutku je starosna granica za dobrovoljno stupanje u odnose bila 14 godina, ali je za snimanje takvih aktivnosti ona iznosila 18.


Međutim, on nije gonjen jer se porodica Parsonsove nagodila s Louom. Ne samo što nije završio iza rešetaka, nego nije trpela ni njegova karijera, pa ni imidž. Kao da se ništa nije dogodilo!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Lowe (@roblowe)


Uprkos svemu, glumac dana, verovali ili ne, priča nasmejan o ovom skandalu. On kaže da je zahvalan na tom događaju jer mu je pomogao da se ponovo fokusira na svoje prioritete u životu. Kako kaže, o tome otvoreno govori.


Svaki put kada radite na memoarima, knjizi ili emisiji o svom životu, vaša prva obaveza jeste autentičnost i potpuna transparentnost. Ne možete da kažete "Postoji ta jedna oblast o kojoj neću da pričam" – rekao je nedavno u emsiji The Jess Cagle Show.

 

On se tada našalio da je on izmislio koncept kućnih videa i da je problem u tome što nije zaradio novac kao što danas svi rade.


Nakon što se slatko nasmejao na račun činjenice da je imao odnose s tinejdžerkom, sve snimio i izvukao se bez ijedne posledice, objasnio je da je zbog tog skandala dobro razmislio o svom životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Lowe (@roblowe)


To je jedan od razloga za to što sam se otreznio. Jednog dana sam ustao i pomislio "Šta ja to radim sa svojim životom?" – prisetio se on i nazvao pomenuti događaj "nečim najboljim što mu se desilo".


Iskreno, to me je otreznilo i oženilo. U braku sam 29 godina imam dvojicu sjajnih sinova. Mislim da se ništa od toga ne bi desilo da nisam prošao kroz taj skandal – rekao je.

 

 

makonda-tracker