srećnija nego ikad

Govorili su joj da neće doživeti njihove najlepše trenutke: Prelepa glumica dobila blizance u 49. godini

0

Oskarovka koja se našla na meti zluradih komentara nakon što je otkriveno da je trudna nije marila za zlonamerne kritike i pokazala je svojim primerom da ništa nije nemoguće

Hilari Svonk sa suprugom Filipom Šnajderom
Hilari Svonk sa suprugom Filipom Šnajderomfoto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Oskarovka Hilari Svonk (48) saopštila je svojim obožavaocima da je postala majka blizanaca.


Šarmantna glumica, koja je nagrađena Oskarom za ulogu u filmu "Devojka od milion dolara", objavila je na Instagramu fotogafiju za koju je pozirala zagledana u zalazak sunca na obali. U naručju je držala dvoje dece – svog sina i ćerku, koji su nedavno došli na svet.


Nije bilo lako. Ali, dečko (i devojčice!), ala je bilo vredno toga! – napisala je Hilari.


Glumica je, inače, čestitala Uskrs po gregorijanskom kalendaru svojim fanovima napisavši da se "javlja iz čistog raja".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)


Hilari je saopštila da će postati mama u oktobru prošle godine, kada je gostovala u emisiji Good Morning America.


Ovo je nešto što sam dugo čekala, sledeća stvar koju ću uraditi je to da ću postati mama. I to ne jednog, već dvoje dece. Jednostavno ne mogu da poverujem u to – rekla je srećna glumica.


Trenutno se osećam odlično, čak i uprkos džet-letu jer sam još na pacifičkom vremenu – rekla je u emisiji Live with Kelly and Ryan nedugo potom. – Ali zaista se odećam dobro.


Hilari je svoje mališane dobila sa suprugom Filipom Šnajderom, s kojim je od 2016. godine, a venčali su se dve godine kasnije.

 

Hilari Svonk sa suprugom Filipom Šnajderom na dodeli Zlatnih globusa
Hilari Svonk sa suprugom Filipom Šnajderom na dodeli Zlatnih globusafoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Nakon što je podelila vesti o trudnoći, ona se više puta oglasila na Instagramu deleći svoju sreću i iščekivanje blizanaca, a mnogi su je osudili jer postaje majka prvi put krajem četrdesetih.


"Imaćeš 70 godina kad ti deca završe fakultet", "Nećeš doživeti da ih vidiš kako se venčavaju i dobijaju svoju decu", "Užasno si sebična", "To što radiš nije prirodno" pisali su zlonamerni pratioci glumici nakon što je odelila svoje srećne vesti. Ona se, ipak, nije osvrtala na njih i pokazala je svojim primerom da je sve moguće i da ne treba mariti za zlurade komentare kada ste tako blizu ostvarenja velike želje.

 

 

makonda-tracker