(FOTO)

Ne obraća pažnju na ZLURADE komentare: Slavna glumica u 5. deceniji PONOSNO pokazala stomak na dodeli Zlatnih globusa

0

Na dodeli Zlatnih globusa svu pažnju je ukrala jedna glumica.

Hilari Svonk i Filip Šnajder
Hilari Svonk i Filip Šnajderfoto: BURT HARRIS / Zuma Press / Profimedia

Hilari Svonk je nedavno podelila prelepe vesti sa publikom i otkrila kako se uveliko priprema za najvažniju životnu ulogu, te da će njihova porodica biti bogatija za dva člana. 

 

Glumica je opisala svoje stanje kao čudo, a mnogi su joj čestitali na tome što će postati majka sa 48 godina.

 

- Tako sam srećna što sada mogu da podelim sa vama i sa Amerikom nešto što dugo želim. Ovo je nešto što sam dugo čekala, naredna stvar koja će mi se desiti je to što ću postati mama. I to ne jednog deteta, već blizanaca - rekla je tada.

Na protekloj dodeli Zlatnih globusa, Hilari je zablistala u elegantoj haljini i ponosno je pokazala poveći stomak. Ona i njen suprug Filip Šnajder su nasmejano pozirali fotografima i svojom pojavom ukrali kompletan šou.

 

Hilari Svonk i Filip Šnajder
Hilari Svonk i Filip Šnajderfoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Podsetimo, Hilari se našla i na meti negativnih komentara nakon što je saopštila da će postati majka u petoj deceniji, međutim ona nije želela previše da obraća pažnju na to.

 

Hilari Svonk
Hilari Svonkfoto: HFPA Photographer / PictureLux / Profimedia

Inače, njoj je ovo drugi brak, sa Šnajderom je od 2018. godine, a od 1997. do 2007. je bila u braku sa Čadom Louom, za kog su izvori bliski tadašnjem paru tvrdili da nije mogao da podnese njen uspeh, te da je bio srećan samo kad je ona nesrećna.

 

 

makonda-tracker