"Zahvalni smo na ovom malom čudu"

Porodila se Kejli Kuoko! Glumica koju Srbi obožavaju postala mama, pa partneru uputila emotivnu poruku

0

Glumica Kejli Kuoko se u partnera zaljubila na prvi pogled, a kao kruna njihove ljubavi stigla je devojčica predivnog imena.

foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Glumica Kejli Kuoko (36) koju smo obožavali da gledamo u seriji "Štreberi" u oktobru prošle godine je objavila predivne vesti - da će postati mama.

 

Da će ona i njen partner glumac Tomi Pelfri (40) kojeg je publika zavolela u seriji "Ozark" postati roditelji, podelila je tada na društvenim mrežama.

 

Glumica koja iza sebe ima dva braka, konačno je u Tomu pronašla ljubav o kakvoj je sanjala.

 

- Upoznali smo se na jednoj premijeri, a Tom je došao i ja sam čula njegov glas; okrenula sam se i bilo je to kao da je moj život gotovo ili tek počinje. Pogodilo me je. Bila je to ljubav na prvi pogled. Odmah smo bili povezani. Osećam se kao da ga poznajem ceo život, ali nisam bila spremna za njega pre tog trenutka-  ispričala je Kejli jednom prilikom.

 

Kao kruna njihove ljubavi stigla je Matilda 30. marta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)


- 30.03.2023. Predstavljamo vam Matildu Karmin Riči Pelfri, novo svetlo naših života. Presrećni smo i zahvalni na ovom malom čudu.Hvala lekarima, medicinskim sestrama, porodici i prijateljima koji su nam neizmerno pomogli poslednjih nekoliko dana. Neverovatno smo blagosloveni -napisala je Kejli na Instagramu, podelivši i fotografiju svoje novorođene devojčice.


Ovom prilikom, glumica koja je nedavno rodila svoje prvo dete, napisala je i emotivnu poruku svom partneru.

- Tome, mislila sam da ne mogu da se zaljubim još više u tebe, ali jesam- dodala je glumica.

 

makonda-tracker